Intrare libera la Muzeul de Stiintele Naturii Suceava, in cadrul „Saptamanii culturale”


Intră acum și în grupul de

afis ziua 2Evenimentele din cadrul proiectului „Săptămâna culturală” organizat de studenţii de la specializarea Economie Generală și Comunicare Economică, anul II, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie publică a Universităţii Ştefan cel Mare din Suceava continuă, marţi, cu vizitarea expoziţiilor din Muzeul de Științe ale Naturii din Suceava.

Potrivit organizatorilor, intrarea la muzeu este liberă şi se va face începând cu ora 16.00, turul expoziţiilor având o durată de 20-30 de minute.

Muzeul de Științe ale Naturii din Suceava cuprinde colecții de mineralogie, petrografie, paleobotanică, paleozoologie, botanică, malacologie, entomologie, ornitologie, mamalogie. Expozițiile prezintă reconstituiri ale lumii animale și vegetale din județul Suceava, dintre care amintim dioramele: „Turmă de mistreți”, „Ursul brun din Bucovina”, „Boncănitul cerbilor”, „Haită de lupi – iarna”. De asemenea, există și expoziții periodice de minerale, păsări migratoare, reptile vii și materiale reciclabile.


Intră acum și în grupul de