Eveniment multicultural si competitie de sah, in week-end, la Iulius Mall Suceava

Afiş Întâlnire cu clovnul Bobo IM SV 2013Bucovinenii în căutarea unor activităţi inedite de petrece a timpului liber sunt aşteptaţi la Iulius Mall Suceava. În acest sfârşit de săptămână vor savura un „cocktail cultural”, vor participa la o competiţie de şah, se vor întrece pentru premii de Dragobete, iar prichindeii vor fi răsfăţaţi cu activităţi recreative, transmit reprezentanţii complexului comercial, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, pasionaţi ai sportului minţii sunt invitaţi la Cupa Iulius Mall la Şah, organizată în perioada 21 – 22 februarie 2014, de Clubul Sportiv „Ariadna” din Suceava. Orice jucător de şah, începător sau profesionist, îşi va putea demonstra priceperea sa în competiţie cu ceilalţi iubitori de şah. Toţi doritorii se pot înscrie la Clubul Sportiv „Ariadna”, taxa de participare fiind de 10 lei pentru seniori şi 5 lei pentru restul categoriilor. Competiţia se va desfăşura după un sistem eliminatoriu, un meci cuprinzând două partide şi, dacă este cazul, încă o confruntare de baraj. Cei mai buni jucători, care vor impresiona prin inteligenţa mutărilor, vor fi premiaţi de Iulius Mall Suceava şi li se vor acorda cupe, medalii şi diplome.

afiş global VillageDuminică, 23 februarie, Iulius Mall Suceava le serveşte clienţilor săi un „Cocktail Cultural”. Evenimentul care promovează internaţionalismul este organizat de asociaţia studenţească AIESEC. Tineri pasionaţi de multiculturalitate vor oferi publicului o incursiune fascinantă prin civilizaţia a zece ţări, printre acestea numărându-se Taiwan, China, Italia, Ucraina, Malaezia şi Noua Zeelandă. Clienţii Iulius Mall vor fi încântaţi cu momente de dansuri şi cântece specifice acestor ţări. De asemenea, participanţii vor prezenta costumele tradiţionale, obiceiurile şi preparatele culinare reprezentative pentru culturile surprinse în Global Village.

În document se arată că. până pe 24 februarie, Iulius Mall Suceava le propune prietenilor de pe pagina de Facebook un concurs pentru îndrăgostiţi. Tot ce trebuie să facă este să se fotografieze în photo corner-ul din Iulius Mall şi să încarce imaginea în aplicaţia Love Shooting.

Love Shooting IM SV_2014Norocosul câştigător al unui telefon Samsung Galaxy S4 Mini va fi extras din primii zece participanţi cu cele mai votate fotografii, chiar de sărbătoarea românească a iubirii, Dragobete.

Şi năzdrăvanii vor avea parte de multă distracţie. Sâmbătă este ziua în care se reîntâlnesc cu îndrăgitul clovn Bobo. Cel mai simpatic prieten al prichindeilor îi aşteaptă de la ora 16:00, în zona Kidsland, cu jocuri, concursuri, dulciuri şi multe farse haioase. În aceeaşi zi, de la ora 12:00, cei mici sunt aşteptaţi la atelierele de creaţie susţinute la Palatul Copiilor. Împreună cu alţi copii de vârsta lor, se vor amuza şi îşi vor dezvolta abilităţile şi creativitatea.

Iar pentru ştrengarii dansatori, Iulius Mall Suceava organizează în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri lecţii ritmate gratuite. În sala Boomdance, de la etajul mall-ului, începând cu ora 18.00, vor dansa rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.