La Biblioteca Bucovinei va fi lansata cartea “Trei zile cu tata”, de Ligia Tibu


Intră acum și în grupul de

tibuBiblioteca Bucovinei ”I. G. Sbiera” din Suceava, în parteneriat cu Societatea Scriitorilor Bucovineni, organizează luni, 7 aprilie, de la ora 17.00, în Sala de Artă ”Elena Greculesi”, lansarea cărţii de debut ”Trei zile cu tata”, de Ligia Ţibu, apărută recent la TipoArt din Suceava, informează într-un comunicat de presă. Gabriel Cărăbuş, directorul instituţiei gazdă.

Potrivit sursei citate, cartea va fi prezentată de dr. Aura Hapenciuc, Carmen Olaru (TVR Iaşi) şi dr. Alexandru Ovidiu Vintilă, redactor şef al revistei ”Bucovina literară”. Moderatorul acţiunii va fi dr. Gabriel Cărăbuş.

Ligia Ţibu a copilărit la Suceava, unde a fost elevă a Şcolii Generale nr. 8 şi a Liceului Pedagogic. Licenţiată în Litere a Universității „Al. I. Cuza” din Iaşi, a colaborat ca editor la numeroase publicaţii ale vremii, din care amintim “Opinia Studenţească”, ’’Expres Magazin”, “Unica” şi “Casa Lux”. Timp de şapte ani a lucrat ca jurnalist şi prezentatoare la TVR Iaşi, iar în anul 2000 a plecat din România, în prezent locuind în Canada, unde s-a specializat în Management, Relaţii Publice şi Comunicare.


Intră acum și în grupul de