Frumoasa actrita Madalina Anea joaca acasa, la Suceava, in spectacolul “Tu esti Eu”


Intră acum și în grupul de

Madalina Anea si Paul Diaconescu

Restaurant Oscar Wilde din Suceava va gazdui joi, 17 aprilie 2014, de la ora 20.00, reprezentatia spectacolului “Tu eşti Eu”, dupa piesa TIGRUL, de Murray Schisgal, in interpretarea indragitilor actori Mădălina Anea si Paul Diaconescu, parteneri si in viata cotidiana.

Cuplul Mădălina Anea (suceveanca la origine) – Paul Diaconescu a devenit cunoscut si admirat de publicul spectator dupa prestatia recenta a tinerilor actori din telenovela romaneasca “Îngeri pierduţi”, difuzata de postul AcasaTV.

„ << Tu si Eu >> este un spectacol frumos, o poveste de dragoste aparte, care imbina umorul cu muzica de calitate (tango, step). Durata piesei este de o oră şi 30 minute”, a declarat Mădălina Anea pentru NewsBucovina.ro

Povestea spectacolului arata ca, intr-o seara ploioasa, un barbat rapeste o femeie de pe strada. O sechestreaza. O ameninta. Ea incearca prin toate modalitatile sa scape. Nu reuseste. Usor, ei ajung sa se destainuie unul altuia. Apare chiar sindromul sthokolm – victima se indragosteste de agresor. Cei doi sustin acelasi discurs. Finalul: se mai intalnesc? Depinde….

Actiunea se desfasoara intre momente de suspans, teroare, senzualitate, forta, teama si fragilitate. Este un caleidoscop de sentimente. Cele doua personaje sunt o radiografie vie a senzatiilor prin care o fiinta umana poate trece – de la agonie la extaz.

Finalul este la fel de surprinzator ca piesa insasi, lasandu-te sa ti-l imaginezi singur.

”Consider ca fiind bun acest text pentru momentul in care ne aflam noi ca societate, intocmai pentru ca dezbate: tema singuratatii dezolante, dorinta de a elibera exprimarea sinelui, respingerea conventiilor, revolta impotriva sistemului, goana dupa prosperitatea economica, lipsa unei reale comunicari. Este lupta << unei personalitati indreptate spre interior >> cu societatea in care primeaza celalalt tip de personalitate. Important este faptul ca piesa lui Murray Schisgal nu ofera raspunsuri, ci lasa la latitudinea fiecaruia sa << vada ceea ce doreste sa vada >> , sa-si puna semne de intrebare”, susţine Ștefana Samfira, regizorul proiectului, actrita, lector universitar la UNATC Bucuresti, fiica actorului Florin Zamfirescu si a actritei Valeria Sitaru. A jucat si a regizat numeroase piese de teatru, a jucat in lung-metraje si seriale tv, cunoscuta publicului larg din serialul ”Iubire ca in filme”, difuzat de postul AcasaTv.

Madalina Anea o interpreteaza pe Gloria

”A fost o experienta interesanta lucrul la acest rol, intrucat situatia din piesa e inedita. Pentru a fi cat mai credibila in rolul victimei, am fost nevoita sa creez unele emotii pe care nu le-am trait niciodata si sper sa nu le traiesc. Gloria este o femeie inteligenta, captiva deja in lumea ei, dinainte de a fi rapita de Benjamin, interpretat de Paul Diaconescu. Acest incident ii schimba viata, dar nu in rau, ci in bine, se indragosteste de un om liber si intelege ca nu trebuie sa se supuna rigorilor din societate. Este o piesa minunata despre dragoste, frica, visuri, planuri, viitor si trecut. Mi-a placut mult sa invat sa dansez tango pentru acest spectacol”, a declarat Mădălina Anea.

Paul Diaconescu il interpreteaza pe Benjamin

”Am filmat un lung metraj si un serial in 2013, alaturi de Madalina. Dupa Aproximativ 10 luni de filmare am simtit amandoi nevoia sa revenim la teatru. O facem impreuna in primavara aceasta in doua proiecte regizate de Stefanei Samfira. Suntem obisnuiti sa lucram unul cu celalalt si ma bucur sa va spun ca am comunicat la fel de eficient ca pe platourile de filmare de la << Ingeri Pierduti >> . << Tu esti Eu >> este un spectacol care ridica multe intrebari despre moralitate si curaj. Benjamin, personajul meu este un tanar aflat intre doua varste, care refuza dialogul. Un om care poate fascina prin bogata lui lume interioara. Este un personaj complex care in realitate ar suferi de bipolaritate si depresie. Lucrul la acest rol a fost o adevarata placere si provocare. Am incercat pe cat posibil sa descopar zone de expresie noi. Multumesc pentru ca am cea mai frumoasa meserie”, a spus Paul Diaconescu.

Piesa de teatru “Tu şi Eu” va avea premiera la Teatrul Mignon din Bucureşti, în data de 12 şi 13 aprilie 2014.

 


Intră acum și în grupul de