Consilierul judetean Dan Cusnir va lua parte la un miting alaturi de biciclistii suceveni


Intră acum și în grupul de

Iubitorii ciclismului din Suceava își vor da întâlnire săptămâna viitoare, joi, pe data de 31 iulie, de la ora 19:00, în fața Casei de Cultură pentru un miting al bicicliștilor.

Ei se vor deplasa pe traseul Casa de Cultură – parcare fostul mall Galleria – Primăria  Suceava – Casa de Cultură pentru a se face auziți și văzuți în trafic, dar mai ales pentru a semnala lipsa amenajărilor destinate bicicliștilor, cu precădere pistele de biciclete și suporturile, la cele mai importante instituții din municipiul Suceava.

Consilierul județean și omul de afaceri sucevean Dan Cușnir susține mitingul bicicliștilor, el sesizând modul în care au fost trasate pistele pentru bicicliști în Suceava și ceea ce s-a făcut în ultimii 10 ani pentru sucevenii care doresc să se deplaseze pe bicicletă zi de zi.

„Cu mulțumirile de rigoare pentru cum arată pistele de biciclete din Suceava, pentru tot ceea ce s-a facut în ultimii zece ani pentru cei ce ar dori să se deplaseze cu bicicleta, pentru suporții pentru parcat biciclete, pentru facilitățile pe care le au copiii pentru a putea ajunge cu bicicletele la școală”, a precizat Dan Cușnir pentru NewsBucovina.

dan ioan cusnir

Organizatorul mitingului, clubul sportiv Suceava Pedalează, își dorește ca un număr cât mai mare de suceveni să participe, astfel încât să poată să atragă atenția autorităților asupra necesităților lor.

În Suceava, pistele pentru biciclete au fost trasate pe trotuar pe o distanță de 10 kilometri în toamna anului trecut printr-un proiect european ce prevedea refacerea străzilor și a trotuarelor.


Intră acum și în grupul de