Alexandru Popovici, Mister Divos Moldova 2014: „Perseverenta mi-a schimbat viata!”


Intră acum și în grupul de

Un tânăr ieșean de doar 18 ani este marele câștigător al concursului de frumusețe masculină Mister Divos Moldova care a avut loc la finele săptămânii trecute, la Suceava.

Alexandru Popovici a reușit să convingă juriul să-i acorde titlul de Mister Divos Moldova atât prin trăsăturile sale fizice, cât și prin atitudinea cu care defila. El a participat și la ediția de anul trecut a aceluiași concurs, însă fiind nou intrat în lumea modelingului nu s-a clasat printre învingători. Cu toate acestea, a continuat să își îmbunătățească stilul, iar în acest an rezultatele au fost pe măsura efortului depus.

Modelingul nu este singura lui pasiune. În trecut, Alexandru a practicat dansul sportiv mai bine de zece ani, iar în viitor se vede în structurile din Ministerul Apărării, de aceea se pregătește intens pentru a fi admis la Academia Militară din București.

Locul I - Alexandru Popovici
Locul I – Alexandru Popovici

Vă prezentăm interviul acordat de câștigătorul concursului de frumusețe masculină, Mister Divos Moldova, ziarului NewsBucovina.ro.

NewsBucovina.ro: Cum ai intrat în lumea modelingului?

Alexandru Popovici: Din propria mea ințiativă, în urmă cu un an și jumătate l-am contactat pe Doru Mocanu, el mi-a spus că m-aș potrivi, iar de atunci colaborăm fără incidente pentru diferite prezentări și spectacole.

NB: Ai avut momente în care ai vrut să renunți?

AP: Dacă nu era Doru Mocanu aș fi renunțat. Modelingul nu e ceea ce pare. Tot ce știu am învățat de la dânsul și sper să nu îl dezamăgesc pe viitor pentru că are încredere în mine și așteptări mari.

NB: Cât de important este premiul obținut în această competiție pentru tine?

AP: Momentan nu îmi dau seama cât este de important premiul, dar știu că în spatele rezultatului sunt exerciții. Având în vedere că anul trecut am participat la acest concurs, la prima ediție, când abia intrasem în lumea modelingului și nu am avut un rezultat bun, nu m-am clasat printre primii băieți, acum, în mai puțin de un an am câștigat concursul și este îmbucurător. Perseverența mi-a schimbat viața de-a lungul anilor. Când mă apuc de un lucru îl fac cu multă seriozitate. Așa s-a întâmplat și în dans.

NB: Ai avut emoții în timpul concursului?

AP: Am avut puține emoții la prima probă. Eu am deschis concursul, am fost concurentul cu numărul 1 și a fost o presiune în plus față de ceilalți, dar am luat ca pe un avantaj acest lucru: cel care intră primul dă tonul!

NB: Familia te încurajează în ceea ce faci?

AP: Părinții mei sunt divorțați, tatăl știe foarte puține lucruri despre mine. În schimb, mama mă încurajează în toate. A fost de acord și cu dansul și cu modelingul și cu Academia. Știe că sunt serios și hotărât și de aceea am susținerea ei din toate punctele de vedere.

NB: În modeling, care ți se pare cel mai greu lucru?

AP: Cred că presiunea care este pusă pe noi. Sunt multe persoane care privesc cu răutate și invidie ceea ce facem noi.

NB: Ai un model pe care îl admiri?

AP: Dacă mă gândesc la o persoană pe care o cunosc, o persoană bună și de succes este mama. M-a făcut să vreau foarte multe lucruri de la viață. În plan profesional, îmi place Mariano Di Vaio.

NB: În opinia ta, au viitor concursurile de frumusețe masculină?

AP: Având în vedere că anul trecut concursul a avut loc la Iași, anul acesta la Suceava, iar anul viitor va fi la Bacău, consider că va avea o continuitate destul de mare și probabil se va ajunge la nivel național cu acest concurs.

Credit foto: Alex Sofian


Intră acum și în grupul de