Care sunt tendințele sezonului în materie de coafură. Vezi cum să-ți aranjezi părul la cele mai importante evenimente din această vară


Intră acum și în grupul de

În această vară se poartă un look natural, tunsorile care lasă părul ușor de aranjat, „în doi timpi și trei mișcări”, culorile uni, iar la petreceri și evenimente cu ștaif doamnele și domnișoarele trebuie să adopte coafuri bine definite.

Specialista în frumusețe și hair-style de la Salonul Health and Beauty Center Suceava, Mihaela Stoian, recomandă tuturor doamnelor și domnișoarelor să își vopsească părul, în această vară, în culori calde și să renunțe la nuanțele de blond gri și blond platinat.

În acest sens, specialista propune pentru un plus de feminitate blondul rose sau roșu Bordeaux, o culoare foarte cerută și ușor de purtat, mai ales de persoanele care au fața mai mică, ovală.

Mihaela Stoian a mai explicat pentru NewsBucovina că persoanele care calcă pragul salonului de înfrumusețare solicită culori naturale, nuanțe uni.

„Se merge mult pe natural și pe culori uni. Dacă până acum clientele cereau șuvițe, degradeuri, acum preferă uni sau trendul balayage, ce oferă luminozitate de la rădăcină spre vârfuri. Este o tehnică preferată de cliente și foarte ușor de purtat”, a spus specialista în frumusețe și hair-style.

coafuri  (3)

Aceasta a mai declarat că în materie de tunsori de poartă tot ceea ce avantajează clientele și se merge foarte mult pe lungime și pe tunsorile care sunt ușor de întreținut acasă.

Pentru că vara este prin excelență sezonul evenimentelor și al petrecerilor, hair-stylista de la Salonul Health and Beauty Center Suceava recomandă doamnelor și domnișoarelor care se vor să aibă o apariție de senzație la o nuntă sau o cumătrie să adopte o coafură cu bucle retro, cu volum, și de ce nu, dacă lungimea părului nu le permite, să încerce o coafură cu extensii și bucle.

„Este o explozie de extensii acum, tape-on, clip-on, în combinație cu bucle. Chiar și dintr-o lungime scurtă, putem să le ajutăm pe cliente să aibă lungime și volum”, a mai spus Mihaela Stoian.

De asemenea, tot în această vară se poartă coafuri din bucle lejere, cocurile spaniole, dar și cocurile foarte bine finisate.

coafuri  (1)

Hair-stylista mai recomandă purtarea accesoriilor în păr, în funcție de vestimentație se poate alege o coroniță, o broșă, ace de păr și chiar broderii.

Adolescentele care se pregătesc pentru banchetele de clasa a VIII-a sau a XII-a pot opta pentru bucle lejere pe spate sau pentru o coafură cu bucle lejere prinse la baza cefei. În ceea ce privește o petrecere de absolvire a facultății, domnișoarele pot opta pentru cocuri înalte, mai elaborate.

coafuri  (8)

Pentru o ieșire în oraș, o petrecere între prieteni, Mihaela Stoian recomandă ca parul să fie spălat și aranjat foarte lejer, fără prea mult efort.

Specialista în frumusețe și hair-style de la Salonul Health and Beauty Center Suceava a ținut să amintească faptul că în ultima perioadă doamnele și domnișoarele vin la salon foarte informate, știu exact cum vor să fie aranjate, se documentează și își fac o viziune în ceea ce privește asortarea vestimentației cu coafura și machiajul, ceea ce ușurează foarte mult munca hair-stylistului.

Mihaela Stoian a mai spus că de multe ori acest aspect poate fi și un impediment, însă un bun hair-stylist va alege alături de cliente cele mai potrivite variante de coafare, astfel încât orice doamnă sau domnișoară să plece de la salon cu zâmbetul pe buze.

coafuri  (5)

coafuri  (6)

coafuri  (7)

 

 

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de