Scapă de celulită rapid și sigur prin terapia cu vacuum! Rezultate miraculoase chiar după prima şedinţă


Intră acum și în grupul de

Unul dintre cei mai mari inamici ai frumuseții este celulita. Fie că sunt foarte slabe, fie au câteva kilograme în plus, femeile se confruntă des cu această problemă. Celulita nu este o afecțiune, ci reprezintă o caracteristică a grăsimii.

Unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei, de la gradul 1 pana la gradul 4, prin care se reușește spargerea și antrenarea celulelor grase care dau aspectul de „coajă de portocală” este Terapia vacuum. Aceasta se poate realiza numai în saloanele de cosmetică și chiar după prima ședință rezultatele sunt miraculoase.

celulita

Potrivit specialistei în frumusețe Mihaela Stoian de la Health and Beauty Center Suceava, terapia cu vacuum este un masaj profund al țesuturilor cutanate care dislocă grăsimile ce provoacă inestetica celulită și ajută la eliminarea lor prin drenaj limfatic.

„Cu ajutorul unor cupe metalice speciale și a unui ulei cu proprietăți de “ardere” a celulitei se realizează dispersarea macronodulilor celulitici, transformarea lor în micronoduli și apoi distrugerea lor”, a declarat Mihaela Stoian pentru NewsBucovina.

Ea a arătat că tratamentul se face gradual, de la o intensitate scăzută a puterii cu care se acționează asupra corpului la una crescută, în așa fel încât disconfortul să nu fie pronunțat și să nu se producă spargeri ale vaselor aflate în stratul superior al pielii.

aparat vacuum (1)

„Procedura constă într-un masaj de tip aspiraţie, în urma căruia este îmbunătăţit vizibil aspectul pielii atinse de celulită. Astfel, se elimină stratul de grăsime subcutanată, apa reţinută în ţesuturi, precum şi toxinele, favorizându-se drenajul limfatic”, a explicat Mihaela Stoian.

Mai mult decât atât, terapia cu vacuum ajută la scăderea considerabilă în centimetri şi ameliorarea vergeturilor și stimulează mecanismele naturale ale corpului în lupta împotriva celulitei, restabilind tonusul şi fermitatea pielii, iar circulația limfatică este impulsionată.

„Rezultatele masajului cu vacuum în lupta împotriva celulitei și a stratului adipos, sunt într-adevar spectaculoase”, a afirmat specialista, subliniind faptul că tratamentul trebuie realizat săptămânal, în câte două, trei ședințe a câte 30 de minute.

Mihaela Stoian a precizat că înainte de a se realiza vacuumarea țesutului se efectuează împachetări cu cremă anticelulitică, tratamentul fiind mult mai eficient.

Terapia vacuum se desfașoară în condiții de maximă siguranță, dar ca la oricare alt tip de tratament sunt și contraindicații.

Terapia nu este recomandată femeilor însărcinate, persoanelor care suferă de epilepsie, boli cardiace, hipertiroidie, boli de piele, leziuni dermatice, sau care au stimulatoare cardiace.

De asemenea, contraindicaţii în ceea ce priveşte terapia cu vaccum există şi în cazul persoanelor care au suferit intervenții chirurgicale, inclusiv cezariană, de mai puțin de trei luni, celor care prezintă vase de sânge sparte, fragilitate capilară, varice pronunțate sau au pielea sensibilă la alergii, cu răni deschise sau tumori maligne.

Pentru ca rezultatele să fie menținute, persoanele care apelează la tratamentele cu vacuum trebuie să aibă grijă la alimentație și să aibă un stil de viață activ, a mai recomandat Mihaela Stoian de la Health and Beauty Center Suceava.


Intră acum și în grupul de