Acasă Exclusiv Inițiatorul planului pentru „Schimbarea la față a Sucevei” solicită locuitorilor orașului să...

Inițiatorul planului pentru „Schimbarea la față a Sucevei” solicită locuitorilor orașului să vină cu propuneri de modernizare


Intră acum și în grupul de

Profesorul Vasile Constantin Boghian, inițiatorul „Planului pentru <<Schimbarea la față>> a municipiului Suceava” solicită locuitorilor orașului să vină cu propuneri de modernizare și soluții de realizare, afirmând că proiectul nu este doar al unui grup de persoane.

Boghian a precizat, pentru News Bucovina, în numele personalităților Sucevei ce susțin proiectul, că „nu ținem neaparat la paternitatea acestui proiect”, iar „imaginile prezentate sunt doar niște schițe orientative, niște propuneri”.

„Așteptăm și propunerile sau schițele dumneavoastră pentru că proiectul final ar fi bine să fie al cetățenilor orașului nu doar al unui grup”, a afirmat Vasile Constantin Boghian, subliniind faptul că proiectul este unul care îi privește pe toți locuitorii Sucevei.



Un plan de modernizare a municipiului Suceava a fost conturat pe două capitole, respectiv „Arhitectură și reamenajare” și „Dezvoltare economică, cultură, învățământ” de către prof. Vasile Constantin Boghian, proiectul acestuia fiind susținut de un grup important de personalități ale orașului.

Printre propunerile profesorului Vasile Constantin Boghian se regăsesc refacerea fațadelor din centrul Sucevei, reamenajarea Curții Domnești, a Parcului Șipote și a statuii lui Ștefan cel Mare, dar și înființarea unei facultăți de medicină în limba germană și a unei facultăți de agricultură bio.

Citește AICI despre „Planul pentru <<Schimbarea la față>> a municipiului Suceava”.

(Mihaela Tcaciuc)

 

 

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version