Suceveanul Liviu Covalschi, distribuit într-o nouă producție cinematografică în China. El joacă alături de campioni mondiali în artele marțiale


Intră acum și în grupul de

Suceveanul Liviu Covalschi a fost distribuit într-un nou film de acțiune. El joacă în China rolul unui luptător de arte marțiale mixte – MMA, pe platourile de filmare fiind coleg cu campioni mondiali în artele marțiale.

Liviu Covalschi a precizat, pentru NewsBucovina, că după ce a jucat în Coreea de Sud în filmul Private Military Company (PMC) a fost selectat să facă parte din distribuția unui nou film de acțiune.

Astfel, suceveanul a ajuns pe platourile din China, unde interpretează rolul unui luptător chiar din România, personajul său fiind „Keno Hagi”.

Liviu Covalschi a arătat că filmul se concentrează asupra unui circuit internațional de lupte, fapt pentru care au fost cooptați în echipa de actori campioni mondiali în kickboxing și arte marțiale mixte – MMA, precum Alain Ngalani.

Suceveanul a menționat că noua producție cinematografică în care a fost distribuit poartă semnătura lui Johnnie To, unul dintre cei mai mari producători de film din Asia, regizor fiind Jack Wang, un alt nume important din cinematografia asiatică.

Johnnie To

„Va fi un super film de arte marțiale având în vedere că în rolurile principale suntem doar luptători profesioniști”, a spus Liviu Covalschi.

El a mărturisit că pentru a juca rolul din film a fost nevoit să ia în greutate circa 14 kilograme, în doar o lună, astfel încât de la 86 de kilograme să ajungă la 100 de kilograme.

Suceveanul Liviu Covalschi a ținut să menționeze că producătorii nu au dezvăluit încă numele oficial al filmului în care joacă, fiind stabilit doar titlul în limba chineză. Filmul urmează să fie lansat în luna noiembrie a acestui an.

(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de