Copacul de care s-a spânzurat Diana Maloş a fost furat din parcul Şipote al Sucevei


Intră acum și în grupul de

Copacul de care a fost găsită spânzurată suceveanca Diana MALOŞ, fosta prezentatoare a televiziunii OTV, a fost tăiat şi furat miercuri noaptea din parcul central (ŞIPOTE) al Sucevei. Copacul cu pricina, care a fost în mai multe rânduri subiect de investigaţii criminalistice, este de ceva vreme analizat şi răs-analizat de “specialiştii” de la OTV, televiziunea care a făcut un adevărat foileton din modul cum se derulau investigaţiile trimiţând echipe de filmare şi detectivi care să găsească probe care să demonstreze că de fapt Diana Maloş nu s-a sinucis, ci a fost omorâtă.
Joi după-amiază, un grup serios de poliţişti, cărora li s-au alăturat şi câţiva procurori, au fost prezenţi în parc şi au încercat să-şi dea seama care sunt motivele reale ale tăierii acestui copac şi mai ales, dacă s-a dorit în mod special dispariţia acestui copac sau a fost vorba despre un furt oarecare de lemn.
Deocamdată, oficialităţile nu spun nimic despre aceste lucru, însă oficiali de la nivelul Direcţiei Silvice Suceava au declarat pentru www.newsbucovina.ro că într-adevăr s-a semnalat sustragerea de lemn din zona Parcului Şipote al Sucevei (locul unde legiştii susţin că Diana Maloş s-ar fi sinucis) şi că s-au luat o serie de măsuri în vederea efectuării unei anchete. Aceleaşi surse din Direcţie ne-au spus că a fost demarat un control în cadrul întregului perimetru pentru a fi identificate toate furturile, specialiştii fiind convinşi că nu este vorba despre un furt singular sau unul efectuat cu dedicaţie.
Dacă doriţi să va exprimaţi opinia în legătură cu subiectul Diana Maloş, votaţi la secţiunea Sondaj de Opinie.


Intră acum și în grupul de