Eliberarea din funcția de șef al Gărzii de Mediu Suceava a lui Constantin Harasim întârzie să aibă loc


Intră acum și în grupul de

Constantin HarasimDeşi la începutul lunii martie Constantin Harasim a cerut eliberarea din funcţia de șef al Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu Suceava, acesta nu a primit nici până acum un ordin de înlocuire din funcție. Harasim a transmis în prima parte a lunii martie o adresă către Comisariatul general Bucureşti, comisarului general Silvian Ionescu, prin care solicită acordul de eliberare din funcţie şi revenirea în funcţia specifică postului de comisar. „Din bun simţ şi proprie voinţă am solicitat eliberarea mea din funcţie. Mă simt ataşat de echipa politică care mi-a oferit sprijinul în aceşti doi ani şi jumătate, de aceea consider că este normal ca într-o guvernare care nu se regăsesc cei care m-au sprijinit, din proprie voinţă să solicit eliberarea mea din funcţie”, a declarat la acea vreme, în cadrul unei conferinţe de presă, Constantin Harasim.

În opinia acestuia, principiul rotirii funcţiilor în instituţiile descentralizate este binevenit, în sensul că fiecare nouă echipă aduce avântul ei şi o nouă energie sistemului. „Acum nu se mai pune accent pe ocuparea posturilor de conducere în urma unor examene, ci trebuie să fii membru al partidului ce doreşte să-şi impună politica guvernamentală în teritoriu. Am de făcut doar o singură remarcă răutăcioasă. Unul din liderii politici a spus că i se pare firesc ca cei din guvernarea trecută să plece, şi aş vrea să nu uite acest lucru când va ieşi de la guvernare”, a afirmat Constantin Harasim. Mesajul este îndreptat către preşedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza.

Constantin Harasim va fi înlocuit cu Adriana Iordache, membră PSD, care pe parcursul lunii martie ”și-a tot făcut încălzirea”, dar se pare că răspunsul solicitării comisarului șef de eliberare din funcție, întârzie să apară. Mai mult, Constantin Harasim s-a aflat zilele acestea la Sibiu, unde a avut loc o întâlnire cu toți comisarii șefi din țară, pe tema reorganizărilor ce urmează a avea loc în următoarea perioadă.


Intră acum și în grupul de