Locul III la Cupa Presei la Tir, pentru reprezentanta site-ului NewsBucovina.ro


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava a organizat cu ocazia împlinirii a 159 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, Ziua Porților deschise, elevi ai Colegiului Național ”Ștefan cel Mare” Suceava, ai Colegiului Tehnic ”Samuil Isopescul”, ai Școlii generale nr. 1 toate din Suceava și ai Școlii Generale din Bosanci având posibilitatea să viziteze sediul instituției și să vadă o serie de exerciții demonstrative și tehnica din dotare, la Poligonul Mihoveni.

La Mihoveni, ”oaspeților” le-au fost prezentate exerciții demonstrative de autoapărare, exerciții cu câinii unității, intervenții ale patrulelor de jandarmi în timpul conflictelor dintre două persoane ce dețin arme contondente, arme de foc, topor, lanț, precum și la manifestări publice ce au degenerat. Asistența a avut parte și de un exercițiu de tragere din partea jandarmilor profesioniști.

Cadrelor didactice ce au însoțit grupurile de elevi le-a fost oferită posibilitatea de a-și arăta măiestria, pentru prima dată, și în mânuirea pistolului, nu doar a stiloului în catalog.

Pentru jurnaliști, Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava a organizat Cupa Presei la Tir, la care au participat nu mai puțin de 22 de persoane, reprezentanţi ai presei scrise, audio, tv și online.

La categoria feminină, locul I a fost ocupat de reprezentanta cotidianului Crai Nou, Daniela Beale, locul II de reprezentanta Intermedia -Prima TV, Olivia Călărașu, iar locul III de reprezentata site-ului NewsBucovina.ro, Mihaela Irina Bucșinescu. La categoria masculină, locul I a revenit reprezentantului Bucovina TV, Cornel Grosaru, locurile II și III fiind adjudecate de reprezentanții Antena 1 Suceava, Cristian Balan și Alexandru Mamciuc.

Aceștia au folosit pistoale marca Makarov, pe care, la nivelul IJJ, le au în dotare doar jandarmii grupei antitero.


Intră acum și în grupul de