Sucevenii au fost induşi în eroare de anunţul greşit al unei publicaţii locale


Intră acum și în grupul de

Lansarea de carte a cunoscutului om de cultură Dan Puric, ce trebuia să aibă loc joi seară la Librăria Cărtureşti, conform unei publicaţii de specialitate, nu a mai avut loc din cauza unei greşeli care aparţine exclusiv aceleaşi publicaţii.

Una dintre revistele locale specializate în evenimente culturale şi divertisment a anunţat prezenţa celebrului actor, coregraf şi om de cultură Dan Puric, la Suceava.
Această publicaţie a anunţat că joi, începând cu ora 18:00, la librăria Cărtureşti din incinta Iulius Mall Suceava, va avea loc o lansare de carte semnată de binecunoscutul om de cultură Dan Puric.

Din păcate a fost vorba de o greşeală a revistei care a anunţat evenimentul, personalul librăriei neanunţând nici o manifestare culturală, în această zi, care să îl aibă invitat pe Dan Puric.

Din cauză că personalul librăriei nu a fost informat cu privire la acest anunţ greşit care circulă în presă, aceştia nu au putut să remedieze situaţia în timp util.
Anunţul acestei lansări de carte, de fapt inexistente, a circulat în media şi a fost preluat de majoritatea publicaţiilor locale, motiv pentru care o parte din presă şi sucevenii dornici să asiste la aşa-zisa lansare au constatat la faţa locului că nu are loc nici un eveniment. Şi au plecat dezamăgiţi de lipsa crasă de seriozitate de care s-a dat dovadă.


Intră acum și în grupul de