Acasă Exclusiv Deputatul PSD Alexandru Rădulescu spune că îi este rușine de ceea ce...

Deputatul PSD Alexandru Rădulescu spune că îi este rușine de ceea ce se întâmplă acum în Parlament unde singurele discuții sunt despre trădări, șantaj și păcăleală: Vezi că oameni pe care îi cunoșteai integri spun una, dar fac alta// VIDEO


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu a declarat la Interviurile News Bucovina că îi este rușine de ceea ce se întâmplă acum în Parlament și că singurele discuții sunt despre trădări, șantaj și păcăleală.

„Mă simt extraordinar de rău, acum, în Parlamentul României. Nu mi-e bine absolut deloc. Nici nu au cum să gândească oamenii, să gândească cetățenii frumos la un parlamentar când Parlamentul României este într-o inactivitate aproape completă, aproape desăvârșită și singurele discuții care se poartă sunt cu cine trădează pe cine, cine corupe pe cine, cine șantajează pe cine, cine păcălește pe cine”, a spus Rădulescu.



El a adăugat că oameni pe care îi cunoșteai integri spun una, dar fac alta.

Parlamentarul sucevean a dat exemplul lui Călin Popescu Tăriceanu, pe care îl respecta și care, deodată, a spus că pleacă de lângă PSD că nu va fi desemnat candidat la Președinția României.

„Am spus că poate are dreptate. Omul vrea să fie președintele României. Eu am spus că PSD trebuie să-și desemneze candidat propriu și nu avea cum să fie Călin Popescu Tăriceanu, dar îl înțeleg (…). Pasul doi: se aliază cu un adversar despre care vorbea extrem de urât, iar pasul trei nu se mai desemnează candidat. Păi de ce ai plecat?”, a întrebat Rădulescu.

Deputatul sucevean s-a întrebat care a fost adevăratul motiv pentru care Călin Popescu Tăriceanu a scos ALDE la la guvernare.

„Ce nu ți-a plăcut până la urmă? Care a fost raționamentul, care a fost logica pașilor făcuți de Călin Popescu Tăriceanu, decât cheița din spate care s-a întors, s-a răsucit? Așa am pățit și cu Victor Ponta în urmă cu câțiva ani de zile. Te superi pe sat. Nu te superi pe sat! Muncești alături de sat! Satul te-a pus acolo! Nu-ți dai tu demisia și fără să mă anunți”, a spus Rădulescu.

Întrebat dacă moțiunea introdusă de opoziție va trece, deputatul Alexandru Rădulescu a arătat că are mari îndoieli, în primul rând pentru că nici PNL și nici USR nu dau semne că vor să guverneze.

„E greu de spus. Eu  spun că nu, pentru că nu și-o doresc. Eu cred că opinia publică îi împinge acum să semneze această moțiune pentru că nu și-o doresc pentru că nu sunt capabili să guverneze. Când ești capabil să guvernezi măcar transpare, când și când, o geană de intenție: eu dacă vin la guvernare vreau să fac asta. Nimic nu am auzit până acum nici de la PNL și nici de la băieții de la USR”, a spus Rădulescu.

El a arătat că actuala opoziție nu va putea guverna având ca program de guvernare doar că PSD e rău.

„Ei dacă vin la guvernare PSD e rău, sau mai direct: urări PSD-ului. Nu vii la guvernare urând PSD, ci vii la guvernare că vrei să faci ceva, cât de cât, într-un domeniu”, a spus Rădulescu.

El a mai spus că nu este convins că nu sunt parlamentari PSD care ar fi semnat moțiunea, subliniind că traversează o perioadă de care îi este rușine.

„Vom vedea. Nu am cum să știu. Așa cum parlamentari PSD au plecat la Pro România pe motivații obscure, așa pot și să semneze. Eu nu cred”, a spus Rădulescu.

El a arătat că nu este normal ca parlamentarii aleși pe listele unui partid să-și găsească formule de a fi realeși.

„Nu-ți cauți tu o formulă de a te agăța de un scaun de parlamentar nemaimuncind. Nu e o formulă decentă pentru nimeni. Nu-i normal să pleci din motive personale. Vrei să schimbi ceva? Fă-o din interior”, a spus deputatul PSD.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version