CEREREA şi OFERTA, reunite în cadrul Târgului Imobiliar Suceava


Intră acum și în grupul de

Târgul Imobiliar Suceava (TIS), primul eveniment imobiliar organizat la Suceava anul acesta, şi-a deschis joi porţile pentru a prezenta cele mai noi oferte din domeniul imobiliar.

Evenimentul, organizat de Tu Şi România, Pro Activ Bussines, Amprent Media şi Pro Credite, oferă sucevenilor interesaţi un răspuns concret, real şi pozitiv la întrebările: “Cine construieşte?”, “Unde construieşte?” şi “Cât costă” o locuinţă.

O parte din organizatori, Gabriel Naie-manager Proactiv Business, Ionuţ Bejinariu-manager Tu şi România şi Marius Simion- manager Amprent Media, au declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că acest târg are scopul de a soluţiona problemele existente pe piaţă în domeniul imobiliar şi au subliniat faptul că, în ciuda crizei financiare care a afectat vizibil acest segment, târgul le oferă sucevenilor dornici să-şi achiziţioneze o casă o gamă largă de oferte şi soluţii avantajoase.

Deşi organizatorii TIS s-au arătat dezamăgiţi de faptul că nu toţi constructorii contactaţi pentru participarea la eveniment au înţeles mesajul transmis, aceştia speră ca târgul să reprezinte un punct de atracţie pentru sucevenii interesaţi de evoluţia segmentului imobiliar.

Sucevenii sunt aşteptaţi să viziteze Târgul imobiliar Suceava, care se desfăşoară în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava până în data de 30 mai a.c.


Intră acum și în grupul de