Acasă Exclusiv VIDEO // Cumplitul accident de la Liteni – Moara surprins de tinerii...

VIDEO // Cumplitul accident de la Liteni – Moara surprins de tinerii care petreceau de Revelion pe filmarea de pe telefoanele mobile


Intră acum și în grupul de

Incidentul petrecut chiar la câteva secunde de la intrarea in Noul An în satul Liteni, comuna Moara, când un tânăr a fost accidentat mortal de o mașina care a trecut în viteză și l-a spulberat pe cel care aprindea artificii în fața Caminului Cultural din zonă a fost surprins și pe filmarea celor care ieșiseră în stradă să se bucure de venirea lui 2020.

Pe filmare se vede focul de artificii și bucuria celor prezenți iar la final apare și momentul în care Peugeot-ul alb trece în viteză iar cei prezenți își dau seama abia după câteva secunde că s-a petrecut ceva îngrozitor.



Reamintim că un tânăr de 27 de ani din Liteni-Moara, care a ieșit să aprindă artificii la trecerea între ani a fost spulberat de o mașină, iar șoferul a fugit de la locul accidentului, potrivit martorilor oculari.

Accidentul s-a produs în zona din fața Căminului cultural unde tânărul accidentat se afla cu mai mulți prieteni pentru a sărbători trecerea în noul an.

Astfel, martorii susțin că un tânăr, George Parasteac, de 27 de ani, a ieșit la trecerea între ani să aprindă artificii, când a fost lovit puternic de un autoturism Peugeot 308 de culoare albă cu numere specifice județului Suceava și care a părăsit imediat locul accidentului.

https://www.youtube.com/watch?v=jvmtcGG325k

George Parasteac a murit însă la Spital.

Din ultimele informații se pare că șoferul Peugeot-ului a fost prins, fiind vorba despre un tânăr de 21-24 de ani, comuna Berchișești.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version