Autocare de patru stele pentru transportul gratuit al clienţilor Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

De sâmbătă dimineaţă, sucevenii se vor putea deplasa gratuit la Iulius Mall Suceava, cu ajutorul celor 8 autocare puse la dispoziţie de complexul comercial, în parteneriat cu hipermarketul Auchan şi firma de transport TASA Suceava.

Pe lângă faptul că nu mai plătesc pentru transport, clienţii Iulius Mall vor fi rasfăţaţi de confortul pe care îl oferă autocarele. Acestea au dotări speciale pentru transport internaţional, pasagerii beneficiind de un transport de patru stele, aer condiţionat dirijabil către fiecare din cele 24 locuri disponibile, scaune capitonate şi pluşate, suspensie pe perne de aer, sistem audio-video şi posibilitatea de a depozita cumpărăturile în cala spaţioasă.

Potrivit managerului Iulius Mall, Eduard Marcu, rutele pe care urmează să circule autocarele au fost stabilite în urma unei atente analize a celor mai aglomerate zone ale oraşului, urmărindu-se deopotrivă acoperirea tuturor cartierelor Sucevei.

Cele opt autocare au făcut vineri un Tur de Onoare al oraşului, prilej cu care sucevenii au fost informaţi cu privire la transportul gratuit înspre şi dinspre Iulius Mall.

Potrivit conducerii mall-ului, transportul este asigurat din 30 în 30 de minute, în fiecare zi, începând cu ora 7:30 pâna la ora 22:30, pe următoarele trasee: traseul 1 (IŢCANI)- Iţcani-Iulius Mall Suceava- Iţcani, traseul 2 (OBCINI)- Iulius Mall Suceava- Bancă- Spital- Str. Victoriei- biserica Obcini- Curcubeu- Zimbru- Banca- Iulius Mall Suceava, traseul 3 (ZAMCA)- Iulius Mall Suceava- MPO– Zamca- Catedrală- Iulius Mall Suceava, traseul 4(BURDUJENI)- Iulius Mall Suceava- Orizont- Torino- Primăria Burdujeni- Moldova- Gara Burdujeni- Iulius Mall Suceava, traseul 5(CENTRU)-Iulius Mall Suceava- Centru- Iulius Mall Suceava

În cazul unei defecţiuni tehnice, mai există un autocar de rezervă, al 9-lea, care asigură funcţionarea perfectă a serviciilor, fără ca vreun traseu să nu fie acoperit.


Intră acum și în grupul de