Taco Loco şi-a demonstrat încă o dată valoarea


Intră acum și în grupul de

Timp de două ediţii consecutive, unul dintre restaurantele care se respectă din municipiul Suceava şi care îşi dezvoltă permanent calitatea bucătăriei, participă la concursuri gastronomice . Taco Loco a urcat permanent pe podiumul valorii gastronomice.

Anul acesta responsabilii restaurantului s-a supărat atât de tare încât prin echipa pe care a prezentat-o la Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber de la Cluj au reuşit să ocupe primul loc şi asta în condiţiile în care a trebuit să impresioneze un juriu format din 14 arbitri coordonaţi de renumitul Robert Rainford, realizatorul emisiunii culinare “Licence to Grill”.

Prestaţia bucătarilor aparţinând Taco Loco a fost deosebită iar produsul finit pe măsură. Borşul de miel jintuit şi pulpa de miel cu hribi şi smântână în coşuleţe de mămăligă au rupt la propriu şi la figurat atât gura juriului cât şi a participanţilor. Nu trebuie decât să ne gândim că premiul cel mare adus la Suceava de echipa restaurantului Taco Loco este doar o confirmare a valorii bucătăriei şi a preparatorilor ascunşi după pereţii camerei de gătit de acolo, mai ales că la celelalte două ediţii la care au participat bucătarii de la Taco Loco s-au întors cu laurii podiumului.

Cu speranţa că nu vor găsi o reţetă în care să strecoare şi frunze de laur din coroniţele primite vă sugerăm ca atunci când ajungeţi la Taco Loco să solicitaţi o porţie de mâncare pregătită de Marius Capverde, Cristi Federeac sau Cristi Prelipceanu. Cu siguranţă nu veţi regreta! Mare atenţie însă, pentru unele bucate, mai alese, e bines ă faceţi solicitarea înainte… MERITĂ!


Intră acum și în grupul de