Lider PSD Suceava: Imediat după încetarea stării de alertă se va depune moțiune de cenzură și înlocuit acest guvern dezastruos pentru țară. Nici celelalte partide nu acceptă maniera și efectele acestei guvernări//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele organizației județene PSD Suceava deputatul Alexandru Rădulescu a declarat, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că imediat ce va trece starea de alertă va trebui depusă o moțiune de cenzură și înlăturat acest guvern care este dezastruos pentru țară.

„După ce trece această perioadă va trebui depusă o moțiune de cenzură. Este primul pas pe care trebuie să-l facă partidele din opoziție. Văd că s-a constituit o majoritate în opoziție, acum, încă”, a spus Rădulescu.

El a arătat că s-a dovedit că această guvernare nu are susținere parlamentară și că au trecut câteva moțiuni simple.

„A trecut moțiunea împotriva ministrului Finanțelor, a trecut moțiunea împotriva ministrului de Interne, a trecut moțiunea împotriva ministrului Educației. Este clar că nici celelelalte partide nu acceptă maniera și efectele acestei guvernări pe care o putem califica drept dezastruoasă”, a spus deputatul social democrat sucevean.

Deputatul Alexandru Rădulescu Live la Subiectul Zilei

Deputatul PSD de Suceava, Alexandru Rădulescu despre ce ne așteaptă în perioada următoare!!

Gepostet von NewsBucovina.ro am Mittwoch, 27. Mai 2020

El consideră că imediat ce expiră starea de alertă trebuie să fie făcută o informare imediată a acțiunilor, demersurilor și modului în care s-au cheltuit banii de acest guvern și apoi trebuie să fie inițiată moțiunea de cenzură.

„Țara trebuie guvernată bine de acum încolo pentru a putea depăși efectele acestei crize sanitare și a crizei economice”, a spus Rădulescu.

El a menționat că se conturează o majoritate PSD-ALDE-Pro România, partide care au trecut moțiunile simple depuse.

În ceea ce privește colaborarea la nivel județean între PSD și Pro România, Rădulescu a arătat că indiferent de persoane vor prima interesele județului.

„Primează interesele județului Suceava. Trebuie să existe posibilitatea unei colaborări indiferent de persoanele care sunt în discuții. Este absurd și cinic să spui că nu ești dispus pentru o negociere”, a conchis Alexandru Rădulescu.


Intră acum și în grupul de