USR-PLUS atacă președinția CJ Suceava cu Dan Nichiforel, un debutant în politică, dar cu o vastă experiență în conducerea unor firme importante din străinătate: Poți să reușești în viață și fără să înșeli și fără să minți și fără să furi//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Candidatul USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Suceava, Dan Nichiforel, a declarat, marți, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că este un debutant în politică, dar că s-a implicat pentru că, după o experiență de 20 de ani în afara țării a constatat că ceea ce vede în România și în special în județul Suceava nu îi place.

„Am avut un traseu de 20 de ani în afara țării și sunt debutant în politică”, a recunoscut Nichiforel.

E a spus că a intrat în politică pentru că și-a dorit să se implice după ce a constatat că lucrurile nu merg în direcția pe care și-o doresc mulți dintre români.

„Am făcut-o pentru că am constatat că nu-mi place ceea ce văd în general prin România și nu-mi place în special ceea ce se întâmplă cu județul Suceava. Aveam două opțiuni: să stau și să privesc, sau să mă implic. Am făcut-o și după primele luni cred că am luat o decizie corectă pentru că vreau să fac ceva pentru concetățenii mei”, a spus Nichiforel.

El a recunoscut că este atipic, fiind bunic, dar că a venit între tineri în USR și pentru tineri fac ceea ce face acum.

USR -PLUS are candidat pentru șefia CJ Suceava

USR si PLUS au ajuns la o înțelegere și au candidat comun pentru președinția CJ Suceava – Dan Nichiforel

Gepostet von NewsBucovina.ro am Montag, 22. Juni 2020

„USR și PLUS sunt două partide care provin din ONG-uri. Sunt cetățeni normali, au afaceri, au servicii și sunt obișnuiți cu munca de voluntariat bazându-se pe un țel comun: dacă nu participi, dacă nu te implici, nu poți să schimbi. De aceea m-am alăturat. La început mi-am propus să-i inspir că și fără să înșeli și fără să minți și fără să furi, poți să reușești în viață prin forțe proprii, prin competență și prin perseverență în ați atinge scopul”, a spus candidatul USR-PLUS.

El a arătat că el a reușit și vrea să transfere câte ceva din experiența sa tinerilor.

Dan Nichiforel a explicat că în urma negocierilor între USR și PLUS s-a stabilit ca el să fie candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, iar președintele PLUS Suceava, Radu Rey, să fie primul pe lista de consilieri județeni ai alianței USR-PLUS, menționând că el nu este plasat pe un loc eligbil.

El consideră că va face echipă bună cu Radu Rey pentru că se combină experiența sa cu tinerețea și determinarea lui Rey.

Dan Nichiforel a ocupat, între anii 1983-1999 funcțiile de director tehnic, director comercial și manager al S.C. Rulmenți S.A. Suceava. Între 1999-2008 a fost manager de proiect la FAG Kugelfischer, Schweinfurt (Germania), companie cu 16.000 de angajați, iar din 2008, vicepreședinte al BSC of Pennsylvania Pittsburgh (USA).

În toamna anului 2018, Dan Nichiforel s-a întors în România, fiind asociat majoritar la S.C. Versicherung Group S.R.L. și director de operații la Bearing Service Company of Serbia.


Intră acum și în grupul de