Viceprimarul Marian Andronache spune că antreprenorii pot fi ajutați doar prin implicarea Guvernului pentru că și administrația locală are probleme mari


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul PMP al municipiului Suceava, Marian Andronache, a declarat, marți, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că administrația locală are probleme financiare serioase, iar un sprijin pentru antreprenori poate fi doar prin implicarea Guvernului.

El a spus că anul acesta Primăria Suceava va avea un buget cu probleme.

„E redus. Firmele, unele dintre ele, s-au închis, nu-și mai plătesc impozitele. Persoanele fizice au probleme. Banii nu mai vin de la Guvern tot aceiași pe TVA, pe impozite pe venit”, a spus Andronache.

El a arătat că s-a gândit cum să fie sprijiniți antreprenorii ca să depășească situația dificilă actuală.

„Mă gândeam: haideți să ajutăm antreprenorii. Cu ce puteai să îi ajuți în condițiile astea? Să le reduci poate impozitele la clădiri, la terenuri, dar în situația în care tu te zbați, nu știu dacă faci 50 la sută din buget, dacă nu reușești să încasezi, e destul de greu să iei măsurile astea. Dacă nu se implică Guvernul, tu, ca administrație locală, e destul de greu să îi ajuți. Trebuie Guvernul în primul rând să-i ajute”, a spus Andronache.


Intră acum și în grupul de