Primarul Ion Lungu nu renunță la roata panoramică:Vom relua procedura


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că nu renunță la proiectul de instalare a unei roți panoramice în zona Cetății de Scaun a Sucevei.

El a declarat că a luat o decizie înțeleptă de a lua un milion de euro pentru roata panoramică și pe care i-a dat pentru cheltuieli pentru gestionarea crizei coronavirus, din care 500.000 de euro au ajuns la spital în aparatură și echipamente de protecție.

„Voi pune și roată panoramică. Dacă dă Dumnezeu și mai ies primar vreau să vă spun că demarăm procedura de licitație. Voi pune banii înapoi în buget și vom demara procedura de licitație”, a spus Lungu.

Primarul Sucevei, Ion Lungu – bilant la al 4-lea mandat

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, bilantul dupa cel de al 4-lea mandat

Gepostet von NewsBucovina.ro am Mittwoch, 8. Juli 2020

Întrebat de ce nu se gândește să monteze roata panoramică doar după ce se finalizează de asfaltat toate drumurile din oraș, el a arătat că atunci nu s-ar mai pune niciodată o roată panoramică pentru că apar noi și noi străzi pentru că orașul se dezvoltă.

„Să fim realiști. Suceava crește în fiecare zi. Apare câte o stradă în fiecare zi. Dacă mergem pe logica asta nu mai punem niciodată o roată panoramică”, a spus primarul.

El a arătat că în toate marile localități situația e aceeași și că nu crede că montarea roții panoramice valorează cât toate asfaltările din municipiu.


Intră acum și în grupul de