Acasă Exclusiv Ion Lungu spune că a existat reticență la înființarea de parcări supraterane,...

Ion Lungu spune că a existat reticență la înființarea de parcări supraterane, dar e încrezător că unele mentalități s-au mai schimbat: Omul voia să-și lase mașina în fața blocului ca să scoată sacul de cartofi și să-l tragă pe geamul de la bucătărie


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că a constatat reticență din partea locuitorilor față de mai multe inițiative ale municipalității și este încrezător că unele mentalități s-au schimbat sau se vor schimba.

 „Pe noi, românii, și pe suceveni, nu ne interesează decât să ne rezolvăm problema noastră. Haideți să facem o medie a problemei. Dacă discutăm de o platformă de gunoi, dacă discutăm de o stație de autobuz, fiecare îl interesează în fața blocului lui, în fața porții lui”, a spus primarul.



El a arătat că nici nu mai discută despre ce opoziție a întâmpinat la proiectul parcărilor supraterane.

„Am avut multe discuții și am avut o intenție de a face o parcare în zona cea mai aglomerată a orașului unde sunt străduțe mici, înguste, în cartierul George Enescu. Am avut discuții cu președinții asociațiilor de proprietari cu sistemul de parcare cu lift, dar oamenii nu au vrut. M-au întrebat unde punem (parcarea n.r.) și când le-am spus că în zona cartrodrom a spus că e prea departe că e la 200 de metri. Omul vrea ca să vină cu mașina să o lase în fața blocului, să descarce sacul de cartofi adus de la țară și să-l tragă pe geamul din bucătărie. Cam așa stau lucrurile. Ar trebui să ne dezobișnuim de asta”, a declarat primarul.

Ion Lungu a menționat că discuția aceasta era în anul 2009 și speră că mentalitățile s-au mai schimbat de atunci.

„Trebuie să ne schimbăm. Cu transparență, cu consultare, vom lua niște decizii spre binele comunității. Trebuie să ne debarasăm de unele mentalități”, a spus Ion Lungu.  


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version