Nechifor: Domnul Lungu a avut tot timpul abilitatea să se suie pe bannere acolo unde găsea un loc cald și mă întreb dacă îi va mai merge. El vorbește acum de marile proiecte, dar alea nu sunt decât pe hârtie


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene Suceava a Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a declarat vineri seara la Analiza de Seară de la News Bucovina că a constatat că în cele două partide mari, PNL și PSD nu există echipe între candidații la alegerile locale, în timp ce Pro România are o echipă consolidată în timp și care funcționează.

„Între domnul Flutur și domnul Lungu relațiile sunt cam ca între Kim Ir Sen de pe vremuri și cel din Coreea  de Sud. Așa le văd eu pentru că domnul Lungu a avut tot timpul abilitatea să se suie pe bannere acolo unde găsea loc cald și lucrul acesta e mai puțin acceptabil pentru cineva care s-a bătut politic”, a spus Nechifor.

El a arătat că și la PSD nu a observat ca liderul județean, senatorul Ioan Stan, să fie alături de candidați.

„La PSD, domnul Stan lipsește de lângă candidați și cred că ar trebui și el să aducă prin forța sa personală, prin capacitatea de muncă, prin ce a făcut el fantastic în Parlament timp de 20 de ani, inclusiv în acel grup de uniune interparlamentară cu vizite în Nicaragua, Panama sau Vietnam”, a spus deputatul Pro România.

Cătălin Nechifor (Pro România) la Analiza de Seară

Este sau nu BLAT politic între PNL și PSD? Deputatul Cătălin Ioan Nechifor susține sus și tare că DA!

Gepostet von NewsBucovina.ro am Freitag, 7. August 2020

Nechifor a apreciat însă că o echipă consolidată este la Pro România.

„Sincer, la Pro România chiar găsiți un tandem între mine și Florin Sinescu, candidatul nostru la funcția de primar, un om foarte calificat, un om despre care nu poți să spui că nu se pricepe, un om care a condus Prefectura și care lucrează de o viață în administrația publică.Suceava are nevoie de un primar precum Florin”, a spus Nechifor.

El a menționat că la PNL echipa e sudată, dar nu există, la PSD fuga de responsabilitate e uriașă, iar la Pro România proiectul e clar și anunțat public din ianuarie când Florin Sinescu și-a asumat misiunea de a candida la funcția de primar.

„Dacă vor sucevenii să plece domnul Lungu în Parlament sau unde îi va găsi domnul Flutur un loc au o variantă foarte serioasă: Florin Sinescu”, a afirmat Nechifor.

El s-a întrebat de câte ori îi va mai merge lui Ion Lungu cu strategia pe care a adoptat-o.

„I-a mers o dată, de două ori, de patru, dar…. Gândiți-vă că domnul Lungu își va face majoratul în politică dacă va mai fi ales un mandat. Gândiți-vă că domnul Lungu a cheltuit un miliard de euro în acești 16 ani și nu a făcut mai nimic în afară de planșe 3D cu stadioane, cu nocturne, cu centuri, cu mini-centuri, cu zone de agrement, cu submarine pe malul Sucevei, cu roată panoramică. Alea nu există! El vorbește acum de marile proiecte, dar alea nu sunt decât pe hârtie”, a spus Cătălin Nechifor.

Liderul Pro România a subliniat că dacă sucevenii vor altceva atunci au o variantă extrem de serioasă, candidatul Pro România, Florin Sinescu.


Intră acum și în grupul de