Ioan Bălan descifrează scandalul „medicul Flutur”: A fost o înscenare. A fost trecut medic, a fost fotografiat acel borderou, dat presei și transformat în subiect de atac. Flutur nu avea nevoie să fie trecut medic//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a declarat, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că scandalul legat de înscrierea lui Gheorghe Flutur ca medic într-un borderou privind prelevarea de probe pentru testarea la infecția cu SARS-CoV-2 a fost o înscenare făcută din interiorul DSP Suceava.

„A fost o joacă făcută împotriva lui Flutur. Gheorghe Flutur nu avea nevoie, sub nicio formă, să se testeze în calitate de medic. Hai să fim serioși. Dacă veneam eu sau altcineva mai puțin cunoscut, tot aveam pretenția că ne cunosc cei de la DSP. Dar să spui despre Gheorghe Flutur că nu-l cunoști e aproape imposibil, și să-l testezi cu echipa de la Consiliul Județean cu încă doi sau trei medici care erau la testare la ora aceea acolo”, a spus Bălan.

El a arătat că Gheorghe Flutur s-a testat la DSP Suceava, iar documentele nu le-a completat Gheorghe Flutur.

„Documentele nu le-a completat Gheorghe Flutur, ci un cadru medical din DSP și am convingerea că acolo a fost făcută joaca. A fost trecut medic, a fost fotografiat acel borderou, dat presei și subiect de atac. Vedeți că a funcționat foarte bine”, a spus Bălan.

Întrebat dacă chiar crede că se poate face o asemenea înscenare, Bălan a răspuns că s-a văzut că se poate.

„Viața ne-a arătat că e extrem de simplu. L-am văzut pe Gheorghe Flutur trecut medic în borderou. Scrisul nu este clar al lui Gheorghe Flutur, n-a fost nicio discuție pe funcția pe care o ocupă Gheorghe Flutur. A dat buletinul și se știa clar că e Gheorghe Flutur și să scrii în borderoul acela că e medic, să bifezi căsuța cu medic, cred că este o șmecherie politică”, a spus Bălan.

El a respins și acuzele că Gheorghe Flutur a fost testat mult peste program la ora 23:00.

„Când aud și că a fost la 11 seara…. În situație de pandemie să spui că la DSP ora 11 e o oră târzie e o glumă. DSP lucrează 24 din 24 de ore”, a conchis Ioan Bălan.  


Intră acum și în grupul de