Dan Ioan Cușnir: Sucevenii trebuie să reia controlul asupra Sucevei!


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD pentru funcția de primar al Sucevei, Dan Ioan Cușnir, președinte al organizației municipale PSD Suceava, a declarat, luni, la Analiza de Seară de la News Bucovina că este momentul ca sucevenii să preia din nou controlul asupra orașului.

Cușnir a prezentat situația fostei grădințe de pe Aleea Trandafirilor care este acum sediu PNL arătând că această clădire- monument istoric a fost lăsată intenționat să se degradeze ca apoi să vină „soluția salvatoare” din partea organizației PDL Suceava care a igienizat-o și reparat-o transformând clădirea în sediu de partid.

„Nu știm dacă în Europa, în lumea civilizată, există vreo comunitate care a acceptat ca o grădiniță să fie transformată în sediu de partid politic”, a spus Cușnir care a arătat că această decizie a fost luată în condițiile în care primarul Ion Lungu se plânge că nu sunt suficiente grădinițe în oraș.

Cușnir a adăugat că, probabil, noile reglementări nu mai permit ca în această clădire să își desfășoare activitatea o grădiniță, dar că putea fi transformată în club al pensionarilor.

El a recunoscut că pentru realizarea acestui contract de închiriere au votat inclusiv consilieri locali din PSD Suceava, dar spune că a fost o greșeală.

”Au greșit. Ne asumăm acum că alături de consilieri PDL și de la celelalte partide au votat și consilieri PSD. Asta nu înseamnă că persistăm în continuare în greșeală. Orice greșeală dacă o recunoști, o conștientizezi și o repari”, a spus Cușnir.

Analiza de seara – cu Dan Ioan Cusnir

Dan Ioan Cusnir, candidatul PSD ptr Primaria Suceava și Sorin Galateanu, viitor consilier local PSD discuta despre santierele neterminate ale Sucevei

Gepostet von NewsBucovina.ro am Montag, 17. August 2020

El a arătat că ar trebui ca acestei clădiri să i se dea o destinație pentru a fi folosită de oameni și nu de un partid politic, indiferent care ar fi acest partid.

Cușnir a spus că în Suceava ar trebui înființat un club al pensionarilor conceput după o gândire prietenoasă în care să fie organizate întâlniri ale pensionarilor care au avut activități comune în perioada cât au fost activi, cum ar fi medicii, cadrele didactice, foștii sportivi, foști angajați de la Zimbru, foști angajați ai CCH care se pot reuni și depăna amintiri.

El consideră că respectiva clădire va trebui să fie folosită de suceveni.

„Sucevenii trebuie să reia controlul asupra Sucevei. Sucevenii au fost prea mult timp controlați. Cuvântul destul e simplu. Destul înseamnă destul! Sucevenii vor relua controlul asupra Sucevei inclusiv asupra acestor locații care nu sunt eficient folosite”, a spus Cușnir.


Intră acum și în grupul de