Cușnir: Dacă îți iubești orașul, îl iubești în fiecare zi, în fiecare săptămână, în fiecare an, nu doar în luna electorală


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de primar al Sucevei, Dan Ioan Cușnir, a declarat la Analiza de Seară de la News Bucovina, că salvarea orașului va veni din partea investitorilor privați și a subliniat că un oraș nu poate fi iubit doar în luna dinaintea alegerilor.

Cușnir a prezentat situația unor locuri de joacă din cartierul Burdujeni, dar a remarcat și că se construiește unul nou care va fi o bijuterie.

„Nu pot tolera ca în Suceava noastră dragă copiii să se joace între mașini, cu iarba netunsă și cu o mizerie de nedescris”, a spus Cușnir.

El a recunoscut că nu se poate spune că nu s-a făcut nimic în oraș, dar crede că ceea ce s-a făcut a fost făcut prea târziu, prea puțin și greșit.

Cușnir a remarcat construcția unui loc de joacă modern în cartier și a subliniat că lucrătorii au dezasamblat toboganele la scurt timp după ce el a atras atenția că erau amplasate în mod greșit și copiii ajungeau în bordură.

„Întrebarea legitimă este de ce doar în campanie electorală?”, a întrebat Cușnir.

El a subliniat că locurile de joacă sunt construite de firmele care se ocupă de salubrizarea orașului potrivit contractului încheiat și s-a întrebat de ce doar în campania electorală Primăria a pus presiune pe firme să le facă acum.

https://www.facebook.com/watch/?v=315715383097415&extid=4sTYdY39YxQNf12Q

„Salvarea orașului vine din partea investitorilor privați”, a mai spus Cușnir.

El a explicat că cele două firme care realizează salubrizarea orașului au construit locurile de joacă prevăzute în contract deși municipalitatea are datorii față de ele.

„Operatorii privați sunt cei care salvează acest oraș și toată presiunea este pe ei pentru că administrația este impotentă administrativ”, a spus candidatul PSD.

El consideră că nu doar în campania electorală trebuie să fie realizate investiții în beneficiul cetățenilor.

„ Dacă îți iubești orașul, îl iubești în fiecare zi, în fiecare săptămână, în fiecare an, nu doar în luna electorală”, a conchis Dan Ioan Cușnir.


Intră acum și în grupul de