Dan Ioan Cușnir solicită votul sucevenilor care doresc schimbare pentru că este singurul care îl poate învinge în aceste alegeri pe Ion Lungu: Suceava nu are altă șansă decât să dăm motive tinerilor și copiilor să nu mai plece din acest oraș


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de primar al Sucevei, Dan Ioan Cușnir, a declarat, luni, la Analiza de Seară de la News Bucovina că este singurul care poate să îl învingă pe primarul Ion Lungu și a solicitat sucevenilor care doresc schimbarea să îl voteze.

„Avem obligația să le dăm celor care au plecat motive să se întoarcă acasă și să le dăm celor care încă mai sunt în Suceava motive să nu plece”, a spus Cușnir.

El a subliniat că va trebui ca în perioada următoare să fie schimbat modul în care se face administrație publică astfel încât sucevenilor să le placă să trăiască în municipiul Suceava.

„Suceava nu mai are altă șansă decât să le dăm motive tinerilor și copiilor să nu mai plece din acest oraș. Dacă nu luăm măsuri imediate după data de 28 septembrie exodul va continua. Degeaba vom construi locuri de joacă pentru că nu va avea cine să se joace. Degeaba vom construi terenuri de sport pentru că nu va avea cine să le folosească. Degeaba vom construi parcuri pentru că vor fi goale și pustii”, a spus Cușnir.

Analiza de seara – prima ediție realizată in cartierul Obcini al Sucevei

Dan Cusnir – candidatul PSD ptr funcția de primar și Robert Demuth, candidat ptr funcția de consilier local despre “ Realitatea din cartierul OBCINI” al municipiului Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Luni, 7 septembrie 2020

El a precizat că Suceava are nevoie urgentă de parc industrial, de incubator de afaceri, care să atragă investitori și care să genereze locuri de muncă mai bine plătite.  

„Este misiunea noastră, obligația noastră față de Suceava și suceveni. Din acest motiv îi rugăm pe locuitorii Sucevei să dea utilitate votului. Peste 70 la sută dintre suceveni nu îl mai vor pe Ion Lungu la conducerea Primăriei. Vot util este să dai votul celui care are șanse reale să îl bată pe Ion Lungu. Cu modestie o spun și recunoscând legitimitatea electoratului fiecăruia dintre candidați, folosiți votul util și votați Dan Ioan Cușnir.(…) Simt că voi produce schimbarea de mentalitate în Suceava”, a spus Cușnir.


Intră acum și în grupul de