Dan Ioan Cușnir: Cândva, Suceava a fost mare. Avem obligația să redăm măreția Sucevei! Toate realizările lui Ion Lungu sunt legate de cuvântul mini:mini-teren de fotbal, mini-filarmonică, mini-rută ocolitoare.


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de primar al Sucevei, Dan Ioan Cușnir, a declarat, sâmbătă, la Ora de Politică de la News Bucovina, că rolul pe care și-l asumă este transformarea Sucevei într-un oraș de succes, iar sucevenii să aibă așteptări mari de la administrația locală.

Cușnir a arătat că Suceava a intrat în Cartea Recordurilor cu Oul de Paște care acum este amplasat într-un colț al platoului din apropierea Cetății de Scaun a Sucevei și crede că sucevenii și-ar fi dorit mai degrabă să fie în cartea recordurilor naționale pentru cea mai digitalizată Primărie, pentru cele mai bine plătite salarii, sau pentru orașul cel mai mult spațiu verde din România.

„Pe principiul „atât s-a putut”- pentru că nu au reușit să facă Suceava cunoscută prin nimic altceva- au încercat să o facă cunoscută pângărind un simbol al creștinilor ortodocși: oul de Paște”, a declarat Cușnir.

El a spus că nici măcar parcarea de la Cetatea de Scaun, cel mai vizitat obiectiv turistic, nu a fost modernizată, și s-a întrebat cum să aibă așteptări sucevenii în ceea ce privește modernizarea orașului.

Ora de Politică – cu Dan Ioan Cușnir

Dan Ioan Cușnir, candidatul PSD ptr funcția de primar al Sucevei discută despre ”giganticele mini-realizări” ale actualei administrații publice locale

Publicată de NewsBucovina.ro pe Vineri, 18 septembrie 2020

„Toate realizările actualului primar sunt însoțite de cuvântul mini: mini-teren de fotbal și de tenis în zona de agrement, mini-ruta ocolitoare pe care trebuie să o păzească Poliția locală ca să nu meargă pe pod vehicule cu greutatea mai mare de 3,5 tone. Cam tot ce a făcut Ion Lungu se încadrează la capitolul mini. Și în continuare promite mini-filarmonică, mini-optimizare a traficului rutier.Singurul lucru mare rămâne oul de Paște, pângărirea oului de Paște”, a spus Cușnir.

El crede că actualul primar a avut doar preocupări mici.

„Atât s-a putut în Suceava. Un ou mare, în loc de obiective mari”, a spus candidatul PSD.

El a subliniat că își asumă transformarea Sucevei într-un oraș de succes.

„Rolul nostru este să transformăm Suceava într-un oraș de succes. Să avem obiective mari. Să nu uităm măreția Cetății de Scaun. Să nu uităm mândria de a fi locuitor al Sucevei. Suceava are capodopere ale bunului-gust. Asta vom face: ne vom raporta la bunul-gust tradițional. Cândva, Suceava a fost mare. Avem obligația să redăm măreția Sucevei!”, a declarat Cușnir.

El a mai spus că roagă sucevenii să nu mai aibă așteptări mici de la administrația locală.

„Din cauza celor 16 ani de minciuni și manipulări, așteptările sucevenilor sunt mici”, a explicat candidatul PSD.

Cușnir a mai transmis sucevenilor să nu mai lase pe nimeni să conducă Suceava 16 ani și că, oricât de mulțumiți ar fi de cei care conduc, să îi schimbe după maximum două mandate.


Intră acum și în grupul de