VIDEO//Mirela Adomnicăi a spus bancul campaniei electorale 2020 din județul Suceava: De ce le este frică sucevenilor să-și renoveze locuința acum și așteaptă să o facă după campania electorală?


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Mirela Adomnicăi, a făcut, public, marți, la Analiza de Seară, bancul campaniei electorale din acest an din județul Suceava.

Ea a spus că în această campanie electorală, dacă unii au crezut că va putea exista o schimbare în mai bine, cu actuala conducere a Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, atunci s-au convins că aceasta nu va avea loc.

„Felul în care s-a desfășurat această campanie electorală, cu inaugurări, cu festivisme, cu tăieri de panglici, cu situații de-a dreptul jenante, cu flacără aprinsă la aragazul unei locuințe a unei persoane fizice, fie la Moara, fie în Burdujeni-Sat, sunt situații care duc în zona de ridicol”, a spus Adomnicăi.

Ea a arătat că faptul că cei din PNL nu au putut ieși din această matrice de campanie electorală cu care au mers până acum, din patru în patru ani, în fața sucevenilor și au reușit să-i convingă, a făcut ca tot mai multă lume să fie revoltată și să spună că este destul.

„Tot mai multă lume este revoltată și în relatează că este destul. Numai pot fi păcăliți, își simt inteligența insultată tocmai prin aceste șantiere care apar în campanie electorală”, a spus Adomnicăi.

Ea a precizat că a auzit și un banc pe această temă.

„Am auzit și un banc de campanie electorală 2020 la noi în Suceava și anume că suceveni se tem să-și renoveze apartamentul acum pentru că se pot trezi cu domnul Flutur la inaugurare la apartamentul lor și așteaptă să treacă alegerile”, a spus Adomnicăi.

Ea a menționat că atât de departe s-a ajuns cu această campanie electorală că se fac și bancuri cu candidații PNL.

Adomnicăi a spus însă că lucrurile sunt prea grave și că umorul nu este suficient pentru a salva județul Suceava din situația în care a ajuns din cauza actualei conduceri județene.


Intră acum și în grupul de