Gheorghe Flutur, ironic cu cei care vorbesc de blat PSD-PNL la Suceava: I-am căutat pe cei din PSD să mă lupt. Pe Ioan Stan l-am așteptat, dar nu a candidat că a stat în tufișuri


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a respins, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina speculațiile privind un blat politic PSD-PNL la Suceava.

„Ați fi vrut să mă zgârii cu Ioan Stan? L-am așteptat. Mi-e dor de el. Nu a candidat. A stat în tufișuri”, a spus Flutur.

El s-a întrebat care lider de la PSD a venit de  la București și nu a dat în Flutur.

„Toți! Mie mi se pare că e greșită pusă problema de cei care vorbesc de blat PNL cu PSD. Nu există PSD la Suceava! I-am căutat să mă lupt, dar l-au chemat pe Șerban Nicolae, l-au chemat pe Corlățean, prin bilă-mantă a venit Ciolacu la Fălticeni. Eu nu știu dacă el știe, dar capitala județului e Suceava”, a spus Gheorghe Flutur.

Gheorghe Flutur LIVE la Subiectul Zilei

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, final de campanie electorală! Ce urmează?

Publicată de NewsBucovina.ro pe Joi, 24 septembrie 2020

Președintele PNL Suceava a apreciat că cei din PSD Suceava se comportă precum un copil care își cheamă fratele mai mare în ajutor.

„Ei îi roagă: mai dați una în Flutur. De când sunt eu în politică, PSD spune: fratele de-a opta, nu vii să dai în Flutur că eu mă tem de el? Cum ar fi să-i cer eu lui Orban să spună ceva de Stan? El nici nu a auzit de Stan”, a spus Flutur.

Gheorghe Flutur a explicat că sunt instituții descentralizate care sunt conduse de membri  PSD pentru că politica liberalilor nu este să facă schimbări pe criterii politice și a remarcat că sunt chiar doi directori de instituții guvernamentale care sunt în campanie și atacă guvernul.

El a spus că e treaba ministerelor să stabilească cine sunt reprezentanții lor în teritoriu și că el a urât politizarea instituțiilor descentralizate, amintind că el cât a fost director al Direcției Silvice Suceava a refuzat să se înscrie în vreun partid și a fost un director incomod.


Intră acum și în grupul de