Acasă Exclusiv Gheorghe Flutur, ironic cu cei care vorbesc de blat PSD-PNL la Suceava:...

Gheorghe Flutur, ironic cu cei care vorbesc de blat PSD-PNL la Suceava: I-am căutat pe cei din PSD să mă lupt. Pe Ioan Stan l-am așteptat, dar nu a candidat că a stat în tufișuri


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a respins, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina speculațiile privind un blat politic PSD-PNL la Suceava.

„Ați fi vrut să mă zgârii cu Ioan Stan? L-am așteptat. Mi-e dor de el. Nu a candidat. A stat în tufișuri”, a spus Flutur.



El s-a întrebat care lider de la PSD a venit de  la București și nu a dat în Flutur.

„Toți! Mie mi se pare că e greșită pusă problema de cei care vorbesc de blat PNL cu PSD. Nu există PSD la Suceava! I-am căutat să mă lupt, dar l-au chemat pe Șerban Nicolae, l-au chemat pe Corlățean, prin bilă-mantă a venit Ciolacu la Fălticeni. Eu nu știu dacă el știe, dar capitala județului e Suceava”, a spus Gheorghe Flutur.

Președintele PNL Suceava a apreciat că cei din PSD Suceava se comportă precum un copil care își cheamă fratele mai mare în ajutor.

„Ei îi roagă: mai dați una în Flutur. De când sunt eu în politică, PSD spune: fratele de-a opta, nu vii să dai în Flutur că eu mă tem de el? Cum ar fi să-i cer eu lui Orban să spună ceva de Stan? El nici nu a auzit de Stan”, a spus Flutur.

Gheorghe Flutur a explicat că sunt instituții descentralizate care sunt conduse de membri  PSD pentru că politica liberalilor nu este să facă schimbări pe criterii politice și a remarcat că sunt chiar doi directori de instituții guvernamentale care sunt în campanie și atacă guvernul.

El a spus că e treaba ministerelor să stabilească cine sunt reprezentanții lor în teritoriu și că el a urât politizarea instituțiilor descentralizate, amintind că el cât a fost director al Direcției Silvice Suceava a refuzat să se înscrie în vreun partid și a fost un director incomod.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version