VIDEO//Lucian Harșovschi: Mandatul 2020-2024 va fi un mandat al măsurilor corecte, curajoase, al înverzirii municipiului și de protejare a spațiului verde


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul PNL al Sucevei, Lucian Harșovschi, a declarat, luni, la flash-interviu la News Bucovina că își propune ca mandatul 2020-2024 să fie unul al înverzirii orașului, al măsurilor corecte și curajoase pentru suceveni.

„Vom face o majoritate de dreapta în Consiliul Local Suceava pentru a putea continua proiectele. Vrem să coagulăm în Consiliul Local toată dreapta ca să facem un parteneriat pentru suceveni, în care îi chemăm și pe cei care au votat cu PSD sau cu Pro România”, a spus Harșovschi.

El a menționat că alegerile s-au încheiat și că din momentul de față trebuie să se facă administrație, să se continue proiectele municipiului Suceava.

„Cred că un Consiliu Local puternic și unit va lua măsuri necesare, uneori curajoase, pentru îmbunătățirea vieții sucevenilor”, a spus viceprimarul.

El a arătat că unul dintre proiectele curajoase este cel de introducere a noului sistem de transport public de călători cu cele 62 de autobuze electrice și punerea în aplicare a noului sistem de trafic cu sensuri unice și bezi speciale pentru transport public și biciclete.

Flash Interviu de la Primaria Suceava

Viceprimarul Lucian Harșovschi la nici 24 de ore de la câștigarea alegerilor la Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Luni, 28 septembrie 2020

 Lucian Harșovschi a mai declarat că în acest mandat vor fi finalizate lucrările la parcările de reședință și că este mandatul înverzirii municipiului Suceava.

„Vom finaliza parcările de reședință, va trebui să plantăm copaci, să refacem spațiul verde și, alături de Parcul Șipote care a venit la municipiul Suceava, îl vom reda sucevenilor și vom înverzi orașul”, a spus viceprimarul Lucian Harșovschi.

El a subliniat că un oraș verde înseamnă și autobuzele electrice, și autoturismele și autoutilitarele electrice ale Primăriei, trotinete electrice care vor fi puse la dispoziția sucevenilor în două săptămâni ca mijloc alternativ de transport.

Lucian Harșovschi a mai declarat că șantierele din municipiu continuă, că sunt deschise altele și că tot ceea ce s-a promis în campanie va fi realizat.

„Va fi un mandat al măsurilor corecte, curajoase și al înverzirii municipiului Suceava și protejare a spațiului verde”, a precizat Lucian Harșovschi.

El a mai spus că acest mandat va fi și al măsurilor decisive și al respectării regulilor, fie că e vorba de administrație, de angajat al Primăriei sau cetățean.

„Va fi un mandat în care nu se va spune: las, că merge și așa. Va fi un mandat al respectării regulilor, al bunului-simț, al coordonării”, a subliniat Lucian Harșovschi.

El a mulțumit sucevenilor pentru parteneriatul pe care l-au oferit liberalilor și a remarcat că mulți au fost curajoși și au mers la vot în pandemie.


Intră acum și în grupul de