Mirela Adomnicăi: La Rădăuți a fost un eșec și o surpriză. Cu siguranță, după o analiză serioasă și asumarea unor responsabilități pentru rezultat va trebui să găsim o formulă pe termen lung


Intră acum și în grupul de

Mirela Adomnicăi, fostul candidat al PSD pentru președinția Consiliului Județean Suceava,  a declarat la Analiza de Seară de la News Bucovina că rezultatul PSD în alegerile locale din municipiul Rădăuți reprezintă un eșec și că va trebui găsită o formulă pe termen lung.

„La Rădăuți, un eșec și o surpriză pentru noi. Cel puțin din ceea ce aveam ca semnale din municipiul Rădăuți nu ne așteptam la un asemenea rezultat”, a spus Adomnicăi.

Ea a arătat că este că și la Rădăuți PSD va trebui să reconstuiască organizația.

„Evident că și acolo va trebui să construim și începem chiar de astăzi. Nu intru foarte mult în detalii pentru că avem și alte localități în care se vor impune niște schimbări”, a spus Adomnicăi.

Ea a explicat că la Rădăuți va trebui o analiză serioasă mai ales că este un municipiu foarte important al județului Suceava.

„La Rădăuți va trebui, cu siguranță, după o analiză serioasă și asumarea unor responsabilități pentru rezultatul de la Rădăuți, inclusiv de modul în care a fost gestionată ziua alegerilor, va trebui să găsim o formulă pe termen lung pentru că municipiul Rădăuți este un municipiu important din județ și ne interesează cum vor evolua lucrurile acolo și din punct de vedere administrativ și politic”, a spus Adomnicăi.

Analiza de Seară – invitat Mirela Adomnicăi

Mirela Adomnicăi iese cu fruntea sus din competiția cu Gheorghe Flutur! Ce urmează?

Publicată de NewsBucovina.ro pe Luni, 28 septembrie 2020

Ea a arătat că este important să existe și o opoziție puternică în Rădăuți.

„Opoziția te mai trage de mânecă. Trebuie să avem o opoziție puternică”, a spus Adomnicăi.

Ea a menționat că încă nu s-a ajuns la demiteri și la căutarea vinovaților.

„Încă nu. Vom analiza extrem de rațional situația și ceea ce facem mai departe”, a conchis Mirela Adomnicăi.


Intră acum și în grupul de