Codreanu reacționează, fără să ofere motivele demisiei: Nu mi-a cerut nimeni demisia. Voi continua să fiu o voce a oamenilor care nu pleacă genunchii în fața politrucilor suceveni.


Intră acum și în grupul de

Fostul prim vicepreședinte al PMP Suceava, Bogdan Codreanu, primarul ales al comunei Pojorâta, a reacționat după ce News Bucovina  a prezentat demisia sa din funcție și posibilele motive pentru care a luat această decizie având în vedere informațiile care se vehiculează în partid.

Demisia lui Codreanu a luat prin surprindere membrii PMP Suceava care încearcă să găsească și o justificare pentru gestul fostului candidat al partidului la funcția de președinte al CJ Suceava.

Bogdan Codreanu a contactat redacția News Bucovina pentru a aduce unele lămuriri, fără însă să explice motivul a generat demisia sa din funcție pe care le prezentăm integral:

„ 1.         NU mi-a cerut nimeni demisia din funcția de prim-vicepreședinte al PMP. Acesta este un act unilateral ce nu poate fi influențat de nimeni. Nici măcar de Flutur.

2.            NU mi-a cerut Gheorghe Flutur nicio demisie, îmi asum declarațiile din campania electorală, voi continua să contest fiecare gest populist a lui Gheorghe Flutur și voi continua să fiu o voce a oamenilor care nu pleacă genunchii în fața politrucilor suceveni.

3.            Organizația Municipală a PMP este una puternică datorită suportului și organizațiilor din teritoriu. Acestea sunt peste 100, Organizația Municipală este  una singură

4.            Referitor la demisiile din Organizația Județeană, fiecare alege pentru el, evaluează calitățile și rezultatele și acționează în consecință

5.            Cât despre funcțiile la care aspir, sau nu aspir și sunteți doar slab informat, dați-mi voie să îi anunț eu pe alegătorii din județ ce parcurs politic voi alege. Până atunci, sunt un primar ales cu un procent de 93% și continui să fac performanță la Pojorâta, alături de lăudabila mea echipă!”


Intră acum și în grupul de