Video-reportaj în Piața agroalimentară centrală a Sucevei | Comercianții sunt nemulțumiți de soluția găsită de autorități după închiderea pieței


Intră acum și în grupul de

Comercianții din Piața agroalimentară centrală a Sucevei și-au exprimat, luni, nemulțumirea de soluția găsită de autorități după închiderea pieței de a vinde produsele lor în zona nemodernizată a pieței centrale.

Aceștia s-au plâns că nu pot să meargă cu produsele lor peste ceilalți comercianți, iar cei din urmă sunt nemulțumiți că sunt oferite de autorități zone în care doar comercianții au investit.

Ei sunt de părere că piața trebuia să rămână deschisă, iar autoritățile să găsească soluțiile prin care să se facă o mai bună ventilație, să se asigure termometrizarea și să se fie respectate distanța fizică și măsurile de dezinfecție.

Comercianții suceveni spun că în Bacau sau în Piatra Neamț nu s-au închis piețele, iar primarii au găsit soluții pentru ca activitatea să continue.

Mai mult, aceștia s-au arătat deranjați de faptul că primarul i-a numit „samsari” și au mai arătat că nu au auzit, de la debutul pandemiei, ca vreunul dintre cei care vând în piață să se fi îmbolnăvit de Covid-19.

Ei consideră că în piață riscul de infectare este mai mic decât în hypermarket.

Măsuri aberante; situații absolut jenante in Piata Mare a Sucevei

Măsuri ciudate adoptate in Piata Mare a Sucevei pentru a putea da șansa producătorilor sa isi vândă marfa

Publicată de NewsBucovina.ro pe Luni, 9 noiembrie 2020

Intră acum și în grupul de