Sesiunea umple buzunarele proprietarilor de „Xeroxuri”


Intră acum și în grupul de

În perioada sesiunii, copiatoarele din municipiul reşedinţă de judeţ se dovedesc a fi nişte afaceri profitabile. Mânaţi de nevoia de a avea cursurile şi materialele necesare pentru examene, studenţii suceveni nu mai ţin cont de criza financiară şi de faptul că le flutură vântul prin buzunare şi iau cu asalt “Xeroxurile” pentru a face copii sau a lista materialele dorite.

Cele câteva astfel de locuri, amplasate în zona universităţii sucevene “Ştefan cel Mare” aproape că nu mai fac faţă cererilor clienţilor. Pentru a reuşi să listeze sau să copieze la timp materialul dorit, studenţii trebuie să mearga la “Xerox” cu cel puţin jumătate de oră înainte. E mare lucru şi dacă găseşti un loc înăuntru în această perioadă, dat fiind numărul foarte mare de clienţi.

Corina Josan, studentă la Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava, a declarat pentru NewsBucovina.ro că “avem mare noroc că în aceste momente în care suntem foarte aglomeraţi reuşim să ne uşurăm munca cu ajutorul “Xeroxului”. Face mult, mai ales că preţurile nu sunt mari şi îi ajută pe cei care nu au reuşit în timpul anului să ajungă la cursuri din diferite motive”.

Oana Burlui, o altă studentă suceveancă, i-a împărtăşit părerea colegei sale considerând că aceste afaceri oferă satisfacţii atât clienţilor cât şi proprietarilor. “Din moment ce câştigurile sunt de ambele părţi, toată lumea e bucuroasă”, a conchis studenta.

În funcţie de cerinţele clienţilor, aşa-numitul “xerox” satisface o sumedenie de cerinţe, printre care: copiere alb-negru şi color, listare alb-negru şi color, scanări, îndosarieri, laminări, operaţiuni de birotică, legări lucrări de licenţă, etc.


Intră acum și în grupul de