Deputatul PNL Ioan Bălan: Nu se va tăia nicio pensie și niciun salariu și propunem investiții pentru că vrem să dezvoltăm România și Suceava. Cei din PSD vor doar să împrăștie bugetul între ei că de aia sunt prin pușcării, în arest la domiciliu sau sub control judiciar


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele regional al PNL deputatul de Suceava Ioan Bălan a declarat, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că PNL nu va tăia salarii și pensii și că le va majora în funcție de cât permite situația economică.

„A spus-o și președintele Klaus Iohannis înainte de a candida că în orice condiții nu se va tăia nicio pensie și niciun salariu”, a spus Bălan.

Întrebat dacă vor fi creșteri de pensii și salarii, liderul liberal a spus că acestea vor fi în măsura în care situația economică o va permite, dar că sigur se vor face ajustările anuale legate de inflație.

„În condițiile de acum, când facem muncă de la domiciliu, când extrem de mulți bani sunt duși în zona medicală, pandemică, putem vorbi de creșteri? Nu pot spune că vor crește cu nu știu cât. Sunt acele creșteri anuale în concordanță cu inflația, cu siguranță acelea vor fi. Dar uitați-vă că PSD a făcut o campanie furibundă la alegerile locale că PNL va tăia pensiile. Iată că nu am tăiat pensiile, ba le-am crescut. Nu le-am crescut cât a vrut PSD”, a spus Bălan.

PNL Suceava mizează totul pe dezvoltarea județului! – Subiectul Zilei

PNL Suceava vrea să trimită în Parlament o echipă care să susțină dezvoltarea accelerată a județului! Deputatul Ioan Bălan, LIVE la Subiectul Zilei

Publicată de NewsBucovina.ro pe Duminică, 22 noiembrie 2020

El a arătat că PNL propune investiții pentru că vrea să dezvolte România și vrea să dezvolte Suceava.

„Ei vor ca tot bugetul să-l împrăștie între ei că de aia toți sunt prin pușcării, în arest la domiciliu sau sub control judiciar pentru că asta au făcut: le-am dat și lor, mi-am dat și eu. Cam asta a fost guvernarea PSD”, a declarat Ioan Bălan.

Liderul liberal a spus că PNL este un partid care își propune investiții, ceea ce nu este în obișnuința PSD.

„Noi facem investiții, investiții, investiții. Ei nu sunt obișnuiți cu lucrul acesta.PSD e ca baba de pe marginea șanțului care spune: n-are cum să fie maică, n-are cum să se întâmple. Iată că se întâmplă”, a spus Bălan.

El a subliniat că PSD nu are niciun interes vreodată să dezvolte, în special, Moldova, iar până acum Moldova a fost ținută de PSD ca un bazin clar și sigur de voturi.

„Cine a spart gheața în Moldova, iar lucrurile au început să se dezvolte? Gheorghe Flutur!”, a spus Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de