Primarul Ion Lungu le transmite sucevenilor să dea un vot util la alegerile parlamentare: Am nevoie de ajutorul parlamentarilor pentru a duce la îndeplinire proiectele pe care le-am promis în campania electorală


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a îndemnat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina sucevenii să vină la vot și să ofere un vot echipei liberale pentru ca  votul dat la alegerile locale să fie util și să se poată realiza proiectele propuse sucevenilor.

Ion Lungu a declarat că municipalitatea suceveană a început încă de săptămâna trecută să pregătească secțiile de votare.

„Am făcut dezinfecție, le pregătim cu creare de circuite separate, facem spații suficiente pentru a-și desfășura activitatea în condiții normale membrii secțiilor de votare. La fel de importat, ca cetățenii să intre cât mai puțin în contact cu membrii secției de votare. Îți introduci singur cartea de identitate în aparat, ștampila, îți aplici singur timbrul autocolant. Foarte important este că cetățenii pot veni de acasă cu pixul lor pentru a semna, întrucât este un risc de transmitere a virusului prin transmiterea pixului de la o persoană la alta”, a spus primarul.

El a menționat că așa cum spunea președintele Klaus Iohannis, mersul la vot are aceleași riscuri ca și cum s-ar merge la cumpărături și că nicăieri nu se poate spune că riscul este zero.

Ion Lungu i-a rugat pe suceveni să dea dovadă de pragmatism, de responsabilitate și de maturitate subliniind că există o șansă unică să existe aceeași linie de decizie politică de la președintele României, la Guvern, președintele Consiliului Județean, la Primărie astfel încât să se poată valorifica suma de bani foarte mare de care va beneficia România de la UE.

Primarul Ion Lungu și deputatul Ioan Balan – Formula 1 din politica suceveană

Primarul Ion Lungu și deputatul Ioan Balan – Formula 1 din politica suceveană – LIVE la Subiectul Zilei

Publicată de NewsBucovina.ro pe Duminică, 29 noiembrie 2020

„Nu este o poveste, ci este o realitate. Vor fi foarte mulți bani europeni în următoarea perioadă. Salvarea României, a județului Suceava, a municipiului Suceava pate veni de la aceste fonduri europene și aici este bine să fim pregătiți, să fim corelați să fim sincronizați, să fie o singură linie de decizie politică. PNL va avea toate structurile, de la Guvern la președinte de Consiliu Județean, la primar și un rol foarte important îl joacă președintele în relația cu Uniunea Europeană cu negocierea și transferarea acestor sume de bani importante. De aceea îi rog pe suceveni să dea un vot util, să voteze candidații PNL. Am nevoie de ajutorul parlamentarilor pentru a duce la îndeplinire proiectele pe care le-am promis în campania electorală”, a spus Ion Lungu.

El a mulțumit sucevenilor pentru votul pe care i l-au acordat în 27 septembrie, dar le-a transmis că dacă vor ca proiectele promise are nevoie și de un vot pentru echipa PNL.

„Avem nevoie de un guvern liberal care să sprijine în continuare orașul nostru să putem să realizăm tot ceea ce am promis. Este o șansă foarte mare ca aceste proiecte de anvergură, autostrăzi, rute alternative, sală polivalentă, stadion nou și alte lucruri importante pe care le-am promis să le putem realiza în acest mandat 2020-2024”, a spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de