Fostul senator PNL Orest Onofrei a intuit cu două luni înainte alegerilor parlamentare scorul PNL Suceava și aprecia că ținta vizată de organizație era doar „un vis”//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Fostul senator PNL de Suceava Orest Onofrei, consilier al președintelui CJ Suceava Gheorghe Flutur, a intuit cu două luni înainte de alegerile parlamentare că PNL va obține un senator și trei deputați, iar ținta stabilită de organizație, de doi senatori și cinci deputați era „un vis”

„PNL va fi afectat dacă nu se rezolvă problema cu îmbolnăvirile și va avea scor mai mic decât la locale. PSD va profita, dar nu va crește foarte mult”, spunea Orest Onofrei într-un interviu pentru News Bucovina.

El a spus atunci că pe nedrept PNL va fi sacrificat.

Onofrei a amintit că partidele de dreapta au prins perioade de guvernare proaste fără vina lor și au fost nevoite să facă față unor lucruri făcute prost înainte sau conjuncturii internaționale nefavorabile.

„PNL plătește deși face ce trebuie”, a spus atunci Onofrei.

El a transmis atunci primarilor PNL din județul Suceava că odată cu alegerea lor nu s-a terminat bătălia.

Întrebat dacă ținta propusă de PNL Suceava, respectiv doi senatori și cinci deputați va putea fi atinsă el a spus : „Nimănui nu-i este interzis să viseze. Realist vorbind eu cred că 1 senator și trei deputați”.


Intră acum și în grupul de