Zdob si Zdub si Dj Rynno ft. Sylvia vor concerta in weekend la inaugurarea partiei din Humor


Intră acum și în grupul de

Deschiderea oficială a pârtiei de schi „Şoimul” din Gura Humorului va fi marcată de o serie de concerte, concursuri, târguri şi demonstraţii, menite să-i atragă şi să-i distreze pe vizitatori.

Astfel, organizatorii anunţă că sâmbătă, la ora 14:00, pârtia va fi animată de muzică de fanfară si tot aici va avea loc o slujbă de inaugurare iar invitaţii vor fi primiţi în sănii trase de cai. La ora 15:00 va avea loc o demonstraţie de schi alpin iar de la 15:30 la 16:30, se va desfăşura Târgul Asociaţiilor de Turism din Bucovina.

Tot sâmbătă, la ora 18:00 se va petrece pe ritmuri folclorice cu prilejul spectacolului „Dor de la Humor” iar la ora 18:00 va debuta concertul „Zdob şi Zdub”, care va dura aproximativ o oră şi jumătate. Seara se va încheia cu programul „Disco Dance”.

Duminică, între ora 12:00 şi ora 14:00, se vor desfăşura o serie de concursuri hazlii dedicate „copiilor şi celor în mintea lor” iar de la ora 14:00 va avea loc o „manifestare regională de reconciliere obştească”, ocazie cu care vizitatorii se încălzesc cu o bulgăreală.

De la 15:30, cei interesaţi pot participa la un concurs de ochire la ţintă cu…bulgări. Atmosfera va fi încinsă de Dj Rynno Feat. Sylvia, care vor concerta de la ora 18:00, preţ de o oră, la Gura Humorului. Duminica se încheie, bineînţeles, cu distracţie, concursuri şi Disco Dance.


Intră acum și în grupul de