Acasă Exclusiv Zdob si Zdub si Dj Rynno ft. Sylvia vor concerta in weekend...

Zdob si Zdub si Dj Rynno ft. Sylvia vor concerta in weekend la inaugurarea partiei din Humor


Intră acum și în grupul de

Deschiderea oficială a pârtiei de schi „Şoimul” din Gura Humorului va fi marcată de o serie de concerte, concursuri, târguri şi demonstraţii, menite să-i atragă şi să-i distreze pe vizitatori.

Astfel, organizatorii anunţă că sâmbătă, la ora 14:00, pârtia va fi animată de muzică de fanfară si tot aici va avea loc o slujbă de inaugurare iar invitaţii vor fi primiţi în sănii trase de cai. La ora 15:00 va avea loc o demonstraţie de schi alpin iar de la 15:30 la 16:30, se va desfăşura Târgul Asociaţiilor de Turism din Bucovina.



Tot sâmbătă, la ora 18:00 se va petrece pe ritmuri folclorice cu prilejul spectacolului „Dor de la Humor” iar la ora 18:00 va debuta concertul „Zdob şi Zdub”, care va dura aproximativ o oră şi jumătate. Seara se va încheia cu programul „Disco Dance”.

Duminică, între ora 12:00 şi ora 14:00, se vor desfăşura o serie de concursuri hazlii dedicate „copiilor şi celor în mintea lor” iar de la ora 14:00 va avea loc o „manifestare regională de reconciliere obştească”, ocazie cu care vizitatorii se încălzesc cu o bulgăreală.

De la 15:30, cei interesaţi pot participa la un concurs de ochire la ţintă cu…bulgări. Atmosfera va fi încinsă de Dj Rynno Feat. Sylvia, care vor concerta de la ora 18:00, preţ de o oră, la Gura Humorului. Duminica se încheie, bineînţeles, cu distracţie, concursuri şi Disco Dance.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version