Vizitatorii mall-ului sucevean Iulius, in special copiii, se distreaza pe patine


Intră acum și în grupul de

Atunci când vizitează complexul comercial Iulius Mall, sucevenii, copiii şi adulţii deopotrivă, nu ezită să se bucure de distracţia pe care o oferă patinoarul artificial “Ice Dream”. Cei care sunt pasionaţi de acest sport aleg să lase deoparte cumpărăturile pentru a se distra pe gheaţă preţ de câteva zeci de minute.

În weekend, patinoarul devine ceva mai aglomerat decât în timpul săptămânii iar cei care nu concep ideea de a merge la mall fără să meargă şi la patinoar rămân tot cei mici. Animaţi de muzică şi veselia de a fi pe gheaţă, copiii se bucură cel mai mult de acest sport.

Patinoarul “Ice Dream” de la baza turnului de la Iulius Mall Suceava are 1.000 mp, gheaţă de cea mai bună calitate iar arena are o capacitate de peste 200 de patinatori simultan.

Acesta este deschis zilnic între orele 10:00 şi 22:00. Intrările pe gheaţă sunt la ore pare, o repriză de patinaj având durata de o oră şi jumătate. Tarifele variază în funcţie de intervalul orar şi grupele de vârstă. Astfel, cel mai ieftin bilet este 5 lei şi cel mai scump 10 lei. Copiii, elevii şi studenţii beneficiază de reducere.


Intră acum și în grupul de