Viceprimarul Lucian Harșovschi îndeamnă sucevenii să folosească ruta alternativă spre zona comercială: Nu știu de ce nu este folosită mai mult pentru că cei care au circulat pe ea au fost foarte mulțumiți


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a îndemnat, marți, sucevenii să folosească ruta alternativă spre zona comercială care se poate parcurge în șapte-zece minute și evită blocajele de pe Calea Unirii.

„Sucevenii au fost informați de existența rutei alternative. Este și semnalizată cu indicatoare.Această rută a fost dată în funcțiune provizoriu, iar de aceea este și marcată cu galben”, a spus viceprimarul.

El a menționat că acum se lucrează și la podul peste pârâul Cetății.

„Toți sucevenii care doresc să meargă din zona centrală a orașului către centrul comercial pot folosi această rută”, a spus Lucian Harșovschi.

Încă puțin și scăpîm de 2020! Dar ce urmează? – LIVE Subiectul Zilei

Viceprimarul PNL al Sucevei, Lucian Harșovschi – LIVE la Subiectul Zilei

Publicată de NewsBucovina.ro pe Luni, 28 decembrie 2020

Viceprimarul a menționat că pe această rută se merge de la Biserica Mirăuți spre podul Unirii, iar după ce este traversat acest pod se face spre stânga, pe strada Energeticianului până în zona comercială.

„Nu știu de ce nu este folosită această rută. Am stat de vorbă cu mulți suceveni care au fost foarte mulțumiți pentru că au făcut între șapte și zece minute traseul fără să stea în aglomerația din zona comercială”, a spus viceprimarul.


Intră acum și în grupul de