Lucian Harșovschi: Dacă în 2020 am avut anul investițiilor, anul 2021 va fi anul dezvoltării municipiului Suceava


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a declarat, marți, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că dacă anul acesta a fost cel mai bun an al investițiilor în municipiul Suceava, anul 2021 va fi anul dezvoltării.

„Se lucrează la creionarea bugetului. Este atributul primarului să facă acest buget și a Consiliului Local să îl voteze. Vom vedea, în urma propunerilor și a ceea ce se va vota ce buget vom avea.Spunem noi că vom avea un buget de dezvoltare în anul 2021”, a spus Lucian Harșovschi.

El arătat că anul 2020 a fost un an al investițiilor, cel mai bun an de la revoluție încoace și consideră că din punct de vedere al fondurilor europene va fi mult mai bine în anul 2021.

Lucian Harșovschi, responsabil cu programele cu finanțare europeană, a reamintit că în acest an s-au derulat lucrări pe proiecte europene cum ar fi cele de la Zona de agrement de pe malul râului Suceava sau achiziția de autobuze electrice.

Încă puțin și scăpîm de 2020! Dar ce urmează? – LIVE Subiectul Zilei

Viceprimarul PNL al Sucevei, Lucian Harșovschi – LIVE la Subiectul Zilei

Publicată de NewsBucovina.ro pe Luni, 28 decembrie 2020

Potrivit viceprimarului au venit deja 25 de autobuze electrice mari și 10 autobuze electrice mici și sunt pe drum alte șapte autobuze electrice mici achiziționate de Primărie și că vor mai veni încă 15 autobuze electrice mari de la Ministerul Dezvoltării care trebuie să anunțe câștigătorul licitației.

Totodată, el a spus că la Cinema Arta din Ițcani se lucrează la realizarea noului centru multifuncțional, că grădinița din Burdujeni-sat este aproape de finalizare, ca și cea din zona centrală.

Totodată, se modernizează cu fonduri europene și două licee care realizează învățământ dual.

„Avem treabă și în 2021. Totul este să fim sănătoși și să scăpăm de această pandemie”, a conchis Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de