Targul de Nunti Bucovina, luat cu asalt de suceveni chiar din prima zi


Intră acum și în grupul de

Fie criza cât de mare, sucevenii continuă să se iubească şi bineînţeles, după datină, să-şi pună pirostriile. Prin urmare, Târgul de Nunţi Bucovina, ediţia 2010, organizat la parterul Iulius Mall Suceava, nu duce lipsă de vizitatori.

Programat să se desfăşoare în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, târgul, specializat în organizarea celei mai frumoase zile din viaţa unui îndrăgostit, a fost luat cu asalt încă de vineri.

Viitorii miri au ales să îşi petreacă începutul de weekend la mall, pentru a vedea ce e nou în materie de rochii de mireasă, costume de mire, încălţăminte, accesorii, bijuterii, aranjamente florale şi decoraţiuni şi servicii privind organizarea petrecerii de nuntă.

Dat fiindcă e criză, expozanţii au încercat să ofere discounturi la produsele puse la vânzare. Acestea variază între 10 şi 15 %. Bineînţeles, buzunarele neafectate de criză pot alege să-şi organizeze o nuntă mai sofisticată, care implică costuri mai mari.

De aceea, la târg sunt expuse şi rochii de mireasă care costă mai mult de 2000 de Euro. Cum handmade-ul este în trend şi valoarea unei rochii este dată în general de lucrătura manuală, cele mai scumpe ţinute sunt înfrumuseţate cu pietre şi cristale aplicate manual dar şi cu cele mai interesante şi fine broderii.

Pentru miresele cu buzunarul mai “subţire” sau pentru cele care îşi doresc o ţinută clasică, care să iasă în evidenţă prin simplitate, expozanţii au pregătit rochii care costă în jur de 1200 – 1500 lei, potrivite pentru buzunare “crizate”.

Tot în cadrul târgului, din dorinţa organizatorilor de a prezenta ceva din spiritual nunţilor tradiţionale, pot fi admirate şi chiar achiziţionate ţinute tradiţionale pentru miri şi mirese, pantofi de nuntă, care iau forma unor opinci de culoare albă, lăzi pentru zestre, etc.

Deşi vineri a început această ediţie a târgului, expozanţii s-au declarat mulţumiţi de numărul şi interesul vizitatorilor. Ana Lupaşcu de la Sabrina Style Fashion a declarat pentru newsbucovina.ro că “sucevenii sunt mai mult decât interesaţi de produsele prezentate şi credem că evenimentul o să fie un succes pentru că nunţile nu se demodează niciodată”.


Intră acum și în grupul de