Liderul regional al PNL, Ioan Bălan: Lucian Harșovschi va fi candidatul PNL la funcția de primar al Sucevei. Este un om tânăr, un om determinat, care dorește foarte mult să schimbe, să modernizeze Suceava


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele regional al PNL deputatul de Suceava Ioan Balan, a declarat, vineri, la o ediție specială a emisiunii Subiectul Zilei de la News Bucovina că Lucian Harșovschi va fi candidatul PNL la funcția de primar al Sucevei în 2024.

Bălan a spus că pentru alegerile din 2024 la președinția CJ Suceava PNL va avea candidat pe Gheorghe Flutur, iar la Primăria Suceava pe Lucian Harșovschi.

„Având poza de astăzi în față, Lucian Harșovschi este omul care a făcut administrație de foarte mulți ani, este un om tânăr, un om determinat, care dorește foarte mult să schimbe, să modernizeze Suceava. Eu chiar cred în forța și puterea de muncă a viceprimarului Harșovschi”, a spus Ioan Bălan.

El a spus că Lucian Harșovschi nu a avut încă posibilitatea să-și arate adevărata valoare administrativă.

„Astăzi, trebuie să recunoaștem, și viceprimar fiind, are și limitată oarecum puterea de decizie, doar în ceea ce i-a delegat ca atribuții primarul Ion Lungu. Lucian Harșovschi nu a avut încă posibilitatea să-și arate adevărata valoare administrativă, adevărata forță politică. E un tânăr care face politică de foarte mulți ani de zile, îi cunosc parcursul, mare parte din el l-am sprijinit personal și cred în potențialul lui de om de administrație”, a declarat Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de