La doi ani de la protestul „România vrea autostrăzi! #șî eu!”, primul metru de autostradă a fost îngropat


Intră acum și în grupul de

Primul metru de autostradă a fost îngropat la doi ani de la lansarea proiectului „România vrea autostrăzi! #șî eu”.

News Bucovina a marcat, luni dimineața, împlinirea a doi ani de la protestul „România vrea autostrăzi!”: 15 martie, ora 15:00 pentru 15 minute #șîeu” și a constatat că simbolul revoltei a milioane de români a fost îngropat.

Până la publicarea acestei știri antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi nu a putut fi contactat pentru a lămuri situația.

Tribut lui Stefan Mandachi – #șîeu

Tribut lui Stefan Mandachi – #șîeu ! Dupa doi ani de așteptare Moldova tot 0 km de autostrada are!

Publicată de NewsBucovina.ro pe Duminică, 14 martie 2021

Antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi a lansat în 15 martie 2019 campania „România vrea autostrăzi” și a inaugurat primul metru de autostradă din Suceava, iar foarte mulți români s-au alăturat acestei campanii.

Sute de firme și antreprenori, dar și federații ale diverselor profesii și chiar primari s-au alăturat în 15 martie 2019 la ora 15:00 timp de 15 minute protestului lansat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi prin care se cer autostrăzi în România.

Primul metru de autostradă din România a fost și vândut, centimetru cu centimetru, iar fondurile obținute au fost direcționate filialei Suceava a organizației Crucea Roșie care a achiziționat echipamente medicale și echipamente de protecție pentru spitalele din județ, dar și o Unitate Mobilă ATI pentru Spitalul Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de