Artistul Constantin Severin nu mai poate vernisa expozitia „Imperiul Sacru” pentru ca i s-au cumparat toate tablourile


Intră acum și în grupul de

În această perioadă ar fi trebuit să aibă loc la Suceava vernisajul expoziţiei „Imperiul Sacru” a artistului sucevean Constantin Severin, însă plasticianul a avut marea surpriză ca toate tablourile să-i fie cumpărate. „Expoziţia Imperiul Sacru, programată să fie vernisată în Suceava, în preajma sărbătorii de Paşti a fost anulată din motive mai puţin obişnuite pentru mine, toate lucrările au fost achiziţionate înainte de vernisaj”, spune Constantin Severin cu menţiunea că, sucevenii vor putea totuşi să admire 4 dintre tablouri la sediul Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor.

„M-a impresionat bucuria cu care tinerii ierarhi şi călugări ai Bucovinei au întâmpinat aceste tablouri cu o cromatică modernă, dar şi un comentariu de un singur cuvânt, „Nice”, făcut pe blogul meu în dreptul lucrării „Voroneţ, Judecata de Apoi”, de către unul dintre cei mai valoroşi istorici de arta britanici, Edward Lucy Smith”, declară artistul sucevean.

Acesta recunoaşte că îi va lipsi mult întâlnirea cu publicul, dar doritorii au la îndemână blogul său, http://constantinseverin.wordpress.com/ unde pot face comentarii.

„Fie ca tablourile din seria Imperiul Sacru să vă sporească lumina şi bucuria celei mai mari sărbători creştine!”, urează Constantin Severin.


Intră acum și în grupul de